Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaPOP ID

Για τον Πέτρο Λαγούτη οι φίλοι του είναι η γειτονιά του

Ο ηθοποιός επιστρέφει στην παράσταση «Μέθοδος Γκρόνχολμ», πρωταγωνιστεί σε δύο τηλεοπτικές παραγωγές αλλά ονειρεύεται ταξίδια σε όλο τον κόσμο.
Φωτογραφίες: Γεράσιμος Δομένικος / FOSPHOTOS

ΜΟΥΣΙΚΗ: Τα πρώτα μου μουσικά βήματα τα κάνω γύρω στα 11-12 , ηλικία που μου αποκαλύπτεται κι ανακαλύπτω το rock και το metal. Όλα μου τα σχολικά χρόνια ακούω Dio, Helloween, Manowar, Ozzy μέχρι που μαθαίνω τους Stones, τους Beatles , τους Pink Floyd κ όλο το classic Rock αλλά και τον Σιδηροπουλο, τις Τρύπες και άλλους ροκ και έντεχνους Έλληνες τραγουδοποιούς και τραγουδιστές. Σήμερα, προσπαθώ να παρακολουθώ την εξέλιξη του rock σε Ελλάδα κι εξωτερικό αλλά μπορώ πια να βρίσκω ενδιαφέροντα και να περνάω καλά ακούγοντας και πολλά άλλα είδη από hip hop μέχρι κλασική μουσική .

ΤΑΙΝΙΕΣ: Είναι απίστευτο ότι ενώ μεγάλωσα βλέποντας τις επαναλήψεις των ταινιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, σήμερα δυσκολεύομαι παρά πολύ να θυμηθώ το οτιδήποτε από αυτές. Ο Σέρπικο έπαιξε μεγάλο ρόλο και το Reservoir dogs. Μετά όλα πήραν το δρόμο τους. Σήμερα λόγω επαγγέλματος μπορώ να δω τα πάντα αλλά σίγουρα μ´αρεσει πολύ ο Λατινοαμερικάνικος κινηματογράφος.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:  Νομίζω ότι κάτι κουνιέται στην Ελληνική τηλεόραση και πάντα θα το εύχομαι. Μεγαλώσαμε με κάποιες πολύ ωραίες σειρές (εγώ λάτρευα τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά) και είναι δουλειά όλων όσοι συμμετέχουμε σε αυτήν να εργαζόμαστε για τη βελτίωση της. Το Netflix έκανε καλό γιατί ανέβασε τον πήχη.

ΙΝΤΕΡΝΕΤ: Είναι υπέροχο εργαλείο, το απολαμβάνω αλλά είναι και αρκετά εθιστικό. Είμαι εξοικειωμένος με τη χρήση του, αποφεύγω την κατάχρηση του.

ΤΑΞΙΔΙΑ: Το όνειρο της ζωής μου είναι να δω όσο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη μπορώ τα χρόνια που θα ζήσω . Έχω πολύ μέλλον ακόμα, δεσμεύομαι τώρα, εδώ, ότι το επόμενο ταξίδι μου θα είναι στην Ισπανία, είναι επιθυμία χρόνων.

ΓΕΙΤΟΝΙΑ: Η γειτονιά που μεγάλωσα είναι στο Νέο Ψυχικό στην πλατεία Ελευθερίας. Εκεί περνούσα με τους φίλους μου άπειρες ώρες και εκεί συνέβησαν πολλά καινούργια πράγματα στη ζωή μου. Σήμερα η γειτονιά μου είναι οι φίλοι μου.

ΤΩΡΑ: Τώρα, Μέθοδος Γκρόνχολμ στο Θέατρο Ανεσις. Παίζαμε αυτή την παράσταση, κατά διαστήματα, επί επτά χρόνια στο Θέατρο Τέχνης με απίστευτη επιτυχία οι Γιώργος Καραμίχος, Βίκυ Παπαδοπούλου , Χρήστος Σαπουντζής κι εγώ . Σκηνοθέτης ο Διαγορας Χρονόπουλος. Με αγάπη του αφιερώνουμε την αναβίωση της, που έχει αναλάβει ο Γιάννης Μόσχος. Στη θέση του Γιώργου, που ζει πια μόνιμα στο εξωτερικό και που  ήταν αδύνατο να τον έχουμε μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Ορφέας Αυγουστίδης. Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρεθήκαμε πάλι όλοι μαζί.  Στην τηλεόραση Έτερος Εγώ και Αστέρια στην Άμμο. Δυο πολύ διαφορετικές δουλειές μεταξύ τους που όμως τις απολαμβάνω εξίσου.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.