Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.10.2022

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχασε την μισή του περιουσία μέσα σ’ έναν χρόνο

Ο ιδρυτής του Facebook κατάφερε να παραμείνει δισεκατομμυριούχος, παρά το γεγονός ότι έχασε την μισή του περιουσία τον τελευταίο χρόνο.
Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχασε την μισή του περιουσία μέσα σ’ έναν χρόνο

Ο 38χρονος Ζάκερμπεργκ έπεσε στην 20ή θέση της κατάταξης του Bloomberg με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου. Πρόκειται για τη χαμηλότερη θέση στην οποία έχει βρεθεί από τότε που μπήκε στην λίστα, το 2014.

Η περιουσία του ιδρυτή του Facebook έχει μειωθεί στο μισό από την έναρξη του 2022 και σε λιγότερο από δύο χρόνια, μειώθηκε από τα 106 δισεκατομμύρια δολάρια στα 55,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στο απόγειο του πλουτισμού του, ο Ζούκερμπεργκ άξιζε 142 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Bloomberg επεσήμανε την πρόσφατη αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας του Facebook σε Meta, σημειώνοντας ότι, έκτοτε, η εταιρεία κατέγραψε καθοδική πορεία.

Σημειώνοντας ότι η Meta «παλεύει να βρει τη βάση της στο τεχνολογικό σύμπαν», το Bloomberg χαρακτήρισε τις πρόσφατες αναφορές κερδών της εταιρείας «θλιβερές».

Η Λόρα Μάρτιν, ανώτερη αναλύτρια Διαδικτύου στην Needham & Co, είπε στο πρακτορείο ότι η μετοχή της εταιρείας του Ζάκερμπεργκ «σέρνεται» από τις επενδύσεις στο metaverse και «πρέπει να ξανακερδίσει τους χρήστες  του TikTok».

Η Μάρτιν είπε επίσης ότι η Meta «παρεμποδίζεται», επίσης, «από υπερβολικό ρυθμιστικό έλεγχο και παρέμβαση».

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.