Νάξος
Νάξο μου αγαπημένη, με την επιβλητική Πορτάρα σου, τα μοναδικά τοπία και τα υπέροχα τυριά σου. Ξεκινάμε με το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων λοιπόν! Δες ποια είναι τα αγαπημένα μου μέρη για φαγητό σε video, ενώ μην ξεχάσεις να διαβάσεις τα 15 μυστικά  που πρέπει να ξέρεις για το νησί μου.

Πάρος
Από τα πιο κοσμολίτικα νησιά η Πάρος, με τις απέραντες αμμουδιές, τα κρυστάλλινα νερά και τα γραφικά κυκλαδίτικα σοκάκια της. Δες όλα τα συναρπαστικά μέρη που επισκέφθηκα και όλες τις υπέροχες λιχουδιές που γεύτηκα, παρέα με τον κολλητό μου Άλεξ Κάβδα, σε video. Και σημείωνε!

Αστυπάλαια
H Αστυπάλαια είναι ξελογιάστρα, με το απέραντο γαλάζιο, το λευκό, την αρχόντισσα χώρα της, τους ωραίους ανθρώπους και τις γεύσεις της. Δες πως μας ξεμυάλισε το μαγικό νησί σε vlog (1ο μέρος | 2ο μέρος), διάβασε ποια γλυκά δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα καθώς και 8 must do’s που θα σε κάνουν να νιώσεις ντόπιος.

Νάξος

Αμοργός
Οι παραλίες, οι μακρινές αλλά υπέροχες διαδρομές, η ερωτική ενέργεια αλλά κυρίως το υπέροχο φαγητό της Αμοργού, σε κάνουν να θες να επιστρέφεις κάθε καλοκαίρι. Διάβασε τα 13 #EatLikeALocal μυστικά μου για να φας τα πιο νόστιμα που έχει να προσφέρει και δες πως τα πέρασα εγώ, σε video.

Σύρος
Το πιο αρχοντικό νησί είναι η Σύρος, άσε που δεν πέφτει μακριά από την πρωτεύουσα. Χίλιους δυο λόγους έχεις να επισκεφθείς το πολιτιστικό κέντρο των Κυκλάδων, όμως αν χρειάζεσαι λίγους παραπάνω, θα τους βρεις εδώ. Μη μείνεις μόνο στα λουκουμάκια και τις χαλβαδόπιτες!

Σύρος

Δες τα υπόλοιπα νησιά και τα νόστιμα μυστικά τους στο madameginger.com