Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaPOPTRIVIA

Πώς να βάζετε σωστά το αντηλιακό σας

Για όλους αυτούς που ξεχνάνε πως ο ήλιος δεν είναι πάντα φίλος μας.
αντηλιακό

Εμείς που ζούμε στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να έχουμε ήλιο  όλο τον χρόνο, πόσω μάλλον τώρα το καλοκαίρι. Ήλιος σημαίνει, καλοκαίρι, χαρά, ξεγνοιασιά. Ήλιος όμως στην εποχή μας, σημαίνει δυστυχώς και κίνδυνος. Γι’ αυτό πριν απλώσετε τα κορμιά σας σε μια από τις εκατομμύρια παραδεισένιες παραλίες τις χώρας, καλό θα ήταν να έχετε εφοδιαστεί και με ένα παραδεισένιο αντηλιακό και το κυριότερο να έχετε μάθει να το βάζετε σωστά.

Προστασία πάνω απ όλα.

Τα βασικά

Ελπίζω να το έχετε ξανακούσει αυτό. Ανάλογα και με το μέγεθος του σώματός σας, οι ειδικοί συνιστούν να βάζετε τόσο αντηλιακό, όσο χωρά σε ένα ποτήρι σφηνάκι. Επίσης, όσο αδιάβροχο και να λέει το μπουκαλάκι ότι είναι η αντηλιακή σας κρέμα, μετά από κάθε βουτιά, ξανααπλώνουμε πάντα αντηλιακό.

Σημεία που ξεχνάμε

Τα πιο ξεχασμένα σημεία από το αντηλιακό είναι το πάνω μέρος του ποδιού και των αυτιών. Οι άνδρες ξεχνάνε πολύ εύκολα το κεφάλι τους και τον λαιμό τους, αν είναι καραφλοί, ενώ οι γυναίκες δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στον λαιμό, που είναι και ο πρώτος που μαρτυρά την ηλικία μας.

Είναι ασφαλή τα αντηλιακά σπρέι;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που διχάζει. Οι πιο πολλοί γιατροί προτείνουν τις κρέμες, αλλά αν προτιμάτε τα σπρέι, θα πρέπει να τα τοποθετείτε σε εσωτερικό χώρο και ποτέ κατευθείαν στο πρόσωπο.

Η τεχνολογία μας βοηθάει

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε το κινητό στην παραλία, ας φανεί λοιπόν λίγο πιο χρήσιμο από το να τραβήξει μια σέλφι. Κατεβάστε μια εφαρμογή που θα σας υπενθυμίζει κάθε πότε αλλά και πώς να απλώνετε το αντηλιακό σας.

Βοηθάει στην εμφάνιση

Ίσως να αδιαφορείτε για την υγεία σας αλλά μην ξεχνάτε πως η υπερβολική έκθεση στον ήλιο γερνάει το δέρμα. Άρα, ποιά είναι η λύση; Ομπρέλα και μπόλικο αντηλιακό.

Πηγή

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.