Η Mondelez είναι μια εταιρεία που τώρα τελευταία μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές δουλειές για την διαφήμιση των προϊόντων της.

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου, μας εξέπληξε ακόμα μια φορά με αφορμή μια αγαπημένη μάρκα τσίχλας που κάνει το δυναμικό της comeback στην αγορά, την Dentyne.

Η Mondelez εμπιστεύθηκε μια νέα, ανεξάρτητη ελληνική διαφημιστική εταιρία, την 4wisemonkeys για την καμπάνια της Dentyne που βγήκε στον αέρα ανήμερα της Γιορτής των Ερωτευμένων καλώντας τους νέους να εκφραστούν και φιληθούν ελεύθερα.

Μακριά από εμάς τα cheesy στερεότυπα, η καμπάνια την βγήκε από τα αριστερά στα κοινωνικά δίκτυα και με όπλο το πάντα αναγκαίο και ειδικά σε περιόδους κρίσης χιούμορ πάει να γίνει viral.

Βασισμένοι σε μακροχρόνια μελέτη τόσο σε φυσικό όσο και σε εργαστηριακό περιβάλλον οι ειδικοί της Dentyne αποκαλύπτουν όλα τα είδη των φιλιών που προτιμάει το Ανθρώπινο είδος.

Μέσω ενός διαδραστικού video στο Youtube ο περίεργος και φιλομαθής θεατής ξεναγείται στα εξής βασικά και πλέον δημοφιλή φιλιά:

1. ”The Loooong lasting Kiss”.  Καμία σχέση με το γάλα, ιδανικό για μανιώδεις του είδους και νεόκοπους στο σπορ του παθιασμένου έρωτα.

Stills_Titles-09

2. The Online Kiss. Για geeks και όχι μόνον. Προαπαιτεί κατοχή tablets και από τους δύο εραστές. Ιδανικά αδιάβροχων, τύπου Sony Xperia.

Stills_Titles-08

3. The Doggy kiss. Μη πάει το μυαλό σας στην γνωστή στάση κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Να πάει το μυαλό σας σε πρόσφατες τρυφερές περιπτύξεις που είχατε με τον σκύλο σας. Ή τον σκύλο του κολλητού σας. Προαπαιτεί έντονα ενεργούς σιελογόνους αδένες και σχολαστική καθαριότητα του προσώπου και των δύο εμπλεκομένων. Δεν ενδείκνυται για φέροντας μακριά, τύπου John Grant, γενειάδα hipsters.

Stills_Titles-02

4. The Watching The Game Kiss. Συνηθίζεται τα βράδια Τρίτης ως και Πέμπτης πλην της καλοκαιρινής περιόδου κι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό κυρίως στον άρρενα πληθυσμό. Είθισται να αποτολμάται με έντονα ηχητικά εφέ, βραζιλιάνικες ιαχές και βρισιές πάσης φύσεως στον περιβάλλοντα χώρο.

Stills_Titles-10

5. The Gum Kiss. Σύντομο, παιχνιδιάρικο, με έντονους χρωματισμούς, ιδανικό για εφήβους, κάτι σαν τα κολιμπρί την ώρα που προσπαθούν να προσελκύσουν ερωτικό σύντροφο.

Stills_Titles-04

6. The Uncensored Kiss. Αυτό στο οποίο έχουμε δικαίωμα όλοι, εδώ και τώρα.

Stills_Titles-12

7. The Electric Kiss. Το λες και punk. Έντονο, προκλητικό, ρισκαδόρικο, σου σηκώνει την τρίχα. Ενδείκνυται για τις κρύες, σκοτεινές νύχτες του χειμώνα.

Stills_Titles-05

8. Τhe Classic Movie Kiss. Χρειάζεται να το κάνεις τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου. Κατά προτίμηση σε δημόσιο χώρο. Ιδανικό για παράνομα ζευγάρια πάσης φύσεως και φύλου που ήρθε η ώρα να βγουν από την ντουλάπα. Ακούγοντας στο βάθος τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των θεατών. Πυροτεχνήματα παντού.

Stills_Titles-06

9. The Lizard Kiss. Ακούγεται κάπως αλλά είναι το καλύτερο. Είναι το φιλί που προκαλεί την έκκριση άφθονης οξυτοκίνης. Αυτό που ανθίζει τον Έρωτα και υπό ειδικές συνθήκες καταλήγει στην ολοκλήρωση του ζεύγους και την διαιώνιση του είδους.

Stills_Titles-11

10. The Super Hero Kiss.To πιο δημοφιλές φιλί. Εκείνος αιφνιδιάζει εκείνη εκ των άνωθεν κι εκείνη του δίνει την καρδιά της για πάντα. Στην γη, στον ουρανό, στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα!

Μπορείτε να δείτε τα μίνι ντοκυμαντέρ διαλέγοντας το αγαπημένο σας φιλί εδώ

Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε στον διάλογο υποβάλλοντας και τυχόν δικές σας προτάσεις στα hashtags #DentyneKiss και στο twitter @KissProjectGR και στις σελίδες της Dentyne Greece στα κοινωνικά δίκτυα.