Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι πολύ λίγοι εκείνοι που απολαμβάνουν να σέρνουν από πίσω τους μια βαριά ηλεκτρική σκούπα προκειμένου να καθαρίσουν το σπίτι τους. Για να μην πούμε για το καλώδιο, το οποίο είτε θα πιάνεται στα έπιπλα, είτε δεν θα φτάνει σε όλα τα δωμάτια, οπότε μόνη λύση είναι να το αλλάζετε πρίζα κάθε λίγο και λιγάκι.

Ευτυχώς η τεχνολογία προχωρά και δεν μένει στα έξυπνα κινητά ή στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, αλλά φροντίζει και για το νοικοκυριό. Για να μην χρειαστεί να σέρνετε την σκούπα σας ουρά από πίσω σας, ούτε να την βάζετε συνεχώς σε διαφορετική πρίζα. Για την ακρίβεια, η τεχνολογία έχει πια προχωρήσει τόσο, που όσο σκουπίζεται το σπίτι σας, εσείς μπορείτε να διαβάζετε το βιβλίο σας, να σκρολάρετε στα social media, να μαγειρεύετε ή ακόμα καλύτερα να έχετε βγει βόλτα με την παρέα σας.

Ναι ναι κι όμως, υπάρχει μια σκούπα που φροντίζει για την καθαριότητα του σπιτιού σας, όσο εσείς είστε έξω για καφέ.

Οι ρομποτικές σκούπες iRobot είναι ο κατάλληλος καθαριστής δαπέδου ρομπότ για γρήγορο και αποτελεσματικό σκούπισμα όλων των τύπων δαπέδων και χαλιών. Με τους ειδικούς αισθητήρες που διαθέτουν, χαρτογραφούν το χώρο και έτσι μπορούν να φτάσουν ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο έναρξης σκουπίσματος και εκείνες να ξεκινήσουν την λειτουργία τους, ακόμα κι όταν εσείς δεν είστε σπίτι.

Οι ρομποτικές σκούπες iRobot, είναι ιδανικές για όσους έχουν μια έντονη καθημερινότητα με πολλές υποχρεώσεις, για οικογένειες με μικρά παιδιά που μπουσουλάνε συνεχώς, για οικογένειες που έχουν κατοικίδια, αλλά και για ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργίες, καθώς καθαρίζει παντού, σε γωνίες, κατά μήκος σοβατεπιών, κάτω από έπιπλα. Οι iRobot, που τις βρίσκετε μόνο στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, έχουν άψογη απόδοση κατά της σκόνης και της βρωμιάς, η οποία δεν έχει πια το χρόνο να ξαναδημιουργηθεί, αφού σκουπίζουν καθημερινά και σας γλυτώνουν κατ’ αντιστοιχία 14 ώρες σκουπίσματος την εβδομάδα.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφιερώσετε πέντε λεπτά την εβδομάδα από τον χρόνο σας για τον καθαρισμό τους και μετά θα απολαμβάνετε ένα μονίμως καθαρό σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να κλέψετε χρόνο από τις άλλες ασχολίες σας, για να σκουπίσετε. Και επειδή στην αρχή μιλήσαμε και για έξυπνα κινητά, τα περισσότερα μοντέλα της iRobot συνδέονται με wi-fi και μπορούν να προγραμματισθούν και να ελεγχθούν μέσω εφαρμογής.

Στα καταστήματα Κωτσόβολος υπάρχουν διαθέσιμες και οι δύο κατηγορίες ρομπότ, οι σκούπες Roomba και οι σφουγγαρίστρες Braava με λειτουργίες ικανές να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη.

Η iRobot είναι το No1 brand παγκόσμια στις πωλήσεις ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών και δραστηριοποιείται από το 1990, ενώ όραμά της είναι να κάνει τα πρακτικά ρομπότ, πραγματικότητα. Γιατί στην τελική, τα ρομπότ είναι φίλοι μας, ειδικά αν μας σκουπίζουν τα πατώματα, όσο εμείς βλέπουμε το 6ο επεισόδιο της σειράς με την οποία έχουμε κολλήσει αυτόν τον καιρό.