Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

«Άσε την ψυχή σου να ξεχειλίσει» με καλοκαιρινή διάθεση και πολλή μουσική

Συναυλίες γεμάτες πάθος που πηγαίνουν χέρι-χέρι με μια δροσερή ΑΜΣΤΕΛ και πολλές, ευχάριστες νότες που σε κάνουν να χαμογελάς.

Χρώματα, καλοκαίρι, βόλτα στον ήλιο, στη θάλασσα, παρέα μ’ έναν φίλο. Ή και περισσότερους. Σε συναυλίες, εκεί που σκάει το κύμα, να ακούς τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη ή μπάντα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πόσο σου έλειψαν τα live;

Αγκάλιασε τη μουσική, παρέα με τα φιλαράκια σου και άσε το πάθος σου να ξεχειλίσει και την ΑΜΣΤΕΛ να αναλάβει τα υπόλοιπα! Τα live acts του καλοκαιριού αποτελούν το πλέον κατάλληλο σκηνικό για να εκδηλώσεις όλα τα συναισθήματά σου, που τόσο καιρό ήταν περιορισμένα μέσα σε τέσσερις τοίχους. Τώρα, επιτέλους, ελευθερία.

Η αγαπημένη μας μπίρα βάζει γερά θεμέλια στην εγχώρια μουσική και έρχεται να στηρίξει εκ νέου την τέχνη στη χώρα μας, μετά από μια αρκετά δύσκολη κι απαιτητική περίοδο, τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα. Πώς;

Φροντίζοντας να σου δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τη συναυλία που θες, μπαίνοντας στο microsite «Άσε τη μουσική να ξεχειλίζει», και γράφοντας τον στίχο ή το quote που βγαίνει από την ψυχή σου! Μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 600 τυχερούς που θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις στην αγαπημένη συναυλία του καλοκαιριού. Έτσι, αποφεύγεις το χρόνιο πρόβλημα με τα εισιτήρια που «εξαφανίζονται», πριν προλάβεις να αποκτήσεις το ένα και πολυπόθητο εισιτήριο για να περάσεις μια αξέχαστη βραδιά κάτω απ’ τα αστέρια. Ειδικά φέτος που η χωρητικότητα είναι πιο περιορισμένη. Η ΑΜΣΤΕΛ είναι εκεί για σένα.

Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αναγκαστήκαμε να απέχουμε από τις συναυλίες. Ένα αναγκαίο διάλειμμα που κανείς μας δεν ήθελε πραγματικά να κάνει. Τώρα όμως, ξαναδίνουμε ραντεβού με τους φίλους μας, και με μια ΑΜΣΤΕΛ στο χέρι θα τραγουδήσουμε και πάλι δυνατά. Ήρθε η ώρα να ζήσουμε και πάλι την κάθε στιγμή στο έπακρο, να αρπάξουμε τις εμπειρίες σφιχτά, να απολαύσουμε, να χαρούμε. Και όλα αυτά φυσικά, συνοδεία μουσικής. Δεν γίνεται κι αλλιώς.

Η Ελλάδα γεμίζει και πάλι μουσικές. Εμείς ακούμε και πάλι τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και η ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει το πάθος και την ανάγκη για δημιουργία.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, πατήστε ΕΔΩ
 
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.