Ξέρω ότι λατρεύεις την χλωρίνη σου και ότι δεν χάνεις ευκαιρία να την βγάλεις από το ντουλάπι και να να απολυμάνεις επιφάνειες και σκεύη. Υπάρχουν όμως κάποιοι περιορισμοί και κάποιοι κανόνες για τη χρήση της, τους οποίους καλό θα ήταν να ακολουθήσεις αν θες να παραμείνεις ασφαλής.
1. Το φαγητό σου
Η χλωρίνη είναι πολύ επικίνδυνη σε περίπτωση που καταναλωθεί και δεν είναι το κατάλληλο καθαριστικό για τα φρούτα και τα λαχανικά σας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις την σωστή ποσότητα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις (όπως ας πούμε στην βιομηχανία) και ότι τα λαχανικά μπορεί να απορροφήσουν ποσότητα τόση ώστε να είναι τοξική. Η καλύτερη λύση είναι να πλύνεις τα λαχανικά με νερό και ξύδι και να κρατήσεις την χλωρίνη για να καθαρίζεις το νεροχύτη σου.
Διαβάστε την συνέχεια στο madameginger.com