Αν είσαι 18, τότε αυτό ήταν το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι της ζωής σου. Εκτός από το προφανές, ότι ενηλικιώθηκες δηλαδή, αυτό ήταν το καλοκαίρι που έδωσες Πανελλήνιες, γιόλαρες άγρια στις πρώτες σου διακοπές μόνος με φίλους και έμαθες σε ποια σχολή θα περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου από τον Οκτώβρη και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Είσαι δηλαδή φοιτητής και τα καλύτερα έρχονται.

Το σχολείο είναι ωραίο, αλλά οι ιστορίες από τα φοιτητικά σου χρόνια είναι εκείνες που θα διηγείσαι ξανά και ξανά. Τα πάρτι, οι βόλτες, οι έρωτες, ο Σεπτέμβρης

Αν έχεις μεγαλύτερα αδέρφια θα έχεις δει πόσο διαφορετική είναι η ζωή ενός φοιτήτη, σε σχέση με έναν μαθητή Λυκείου και λογικό είναι να ζηλεύεις και να ανυπομονείς να ξεκινήσεις κι εσύ το Πανεπιστήμιο. Αν δεν σε έχει προετοιμάσει κάποιος για το τι θα ζήσεις τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις να διαβάζεις. Ήρθες στο κατάλληλο μέρος, αφού λίγο πιο κάτω θα δεις 10 τρόπους με τους οποίους θα αλλάξει η ζωή σου, τώρα που πέρασες στο πανεπιστήμιο.

1. Δεν θα ξυπνάς πια κάθε μέρα από τις 7:30 για να πας στο μάθημα. Τις μέρες που θα αποφασίσεις να πηγαίνεις δηλαδή…

2. Η τσάντα σου δεν θα ζυγίζει πια 15482254851 κιλά. Ένα μεγάλο σημειωματάριο είναι αρκετό, αν και το πιο πιθανό είναι πως δεν θα παίρνεις καν τσάντα.

3. Θα ανακαλύψεις την πόλη σου. Λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικός, θα τα μισήσεις αλλά θα σε οδηγήσουν στις πιο κουλ γωνιές της πόλης και σε εκείνες που εσύ θα κάνεις κουλ.

4. Αν περάσεις σε άλλη πόλη, θα μείνεις μόνος σου. Στην αρχή θα συγυρίζεις και θα μαγειρεύεις, μετά θα γίνεις ο βασιλιάς του delivery.

5. Θα κάνεις νέους φίλους. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον κολλητό που έχεις από το νηπιαγωγείο, αλλά οι φίλοι που θα κάνεις στο πανεπιστήμιο σύντομα θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου και θα δημιουργήσετε μαζί νέες αναμνήσεις.

6. Θα βγαίνεις βράδυ. Όσο και να παρακαλούσες στο λύκειο να σε αφήσουν να βγεις, είναι φυσικό να έτρωγες άκυρο από τους γονείς. Κάτι που είχες διαβάσματα, κάτι που δεν ήξερες να κυκλοφορείς μόνος σου, είναι λογικό να σου έλεγαν όχι. Τώρα απλά θα γυρίζεις πρωί.

7. Θα αποκτήσεις στέκι. Όσα μαγαζιά και να γυρίσεις, το σίγουρο είναι πως θα καταλήγεις πάντα στο ίδιο και σίγουρα θα βρίσκεις κάποιον να κάτσεις στο τραπέζι του.

8. Θα κανονίζεις ραντεβού για διάβασμα. Τα μαθήματα δυστυχώς δεν περνιούνται από μόνα τους και αν δεν θες να γίνεις αιώνιος φοιτητής, θα πιάσεις πολλές φορές τον εαυτό σου να λέει σε κάποιον στο τηλέφωνο “Ραντεβού στις 12:00 στην βιβλιοθήκη για Μικροοικονομική 1”.

9. Θα είσαι ενήλικος με προνόμια. Το πάσο θα σου επιτρέπει να έχεις εκπτώσεις σε σινεμά, θέατρα, μουσεία, μέχρι και σε εστιατόρια. Εκμεταλεύσου το λοιπόν και μην αράζεις όλη μέρα στο κυλικείο της σχολής.

10. Θα έχεις 1.000 λεπτά προς όλους και 600 Mb κάθε μήνα με μόνο 7 ευρώ και αυτό επειδή είσαι ΦΟΙΤΗΤΗΣ. Το Vodafone CU θα φροντίσει να μην ξεμένεις ποτέ από μονάδες και Mb για να μπορείς να κανονίζεις τις βόλτες με τους φίλους σου ή τα ραντεβού στις βιβλιοθήκες κάθε Φλεβάρη και Ιούνη (και κάθε Σεπτέμβρη αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινής). Αυτή την αλλαγή την ζηλεύουν ακόμα και οι πιο κουλ τύποι που βλέπεις στο you tube. Αν δεν με πιστεύεις, δες και μόνος σου…

https://www.youtube.com/watch?v=NHrGrcQCwOs

Για περισσότερες πληροφορίες, κλίκαρε εδώ