Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

Ραντεβού στον Ήλιο; Η απόλυτη ανατροπή στην παρεΐστικη διασκέδαση

Καλοκαίρι, Ήλιος και το Ούζο Πλωμαρίου επιστρέφει με μία ακόμα ενέργεια που είναι τόσο ανατρεπτική που είναι σχεδόν μυστική!

Ραντεβού στον Ήλιο!

ΑΚΑ το απόλυτο μυστικό ραντεβού του φετινού καλοκαιριού από το Ούζο Πλωμαρίου, με την υποστήριξη και την μεγάλη εμπειρία στα secret concerts του τηλεοπτικού σταθμού MAD! 

Τι παίζει;

40 νικητές με τις παρέες τους, θα ζήσουν την πιο secret μουσική (και ουζοπαρεΐστικη)  εμπειρία της ζωής τους, στις 12 Ιουλίου. Μια νύχτα  μέρα γεμάτη Ούζο Πλωμαρίου και ξεσηκωτικές live MAD εκπλήξεις κάτω από τον ήλιο του ατέλειωτου ελληνικού καλοκαιριού.    

Πώς παίζει;

Μέσω ενός microsite. Το www.rantevoustonilio.gr, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Ραντεβού. Μπαίνεις, συμπληρώνεις τα βασικά και παίρνεις μέρος! Για να κερδίσεις, μετά από κλήρωση, μαζί με τρεις      φίλους/ες σου μία δωρεάν πρόσκληση για το πιο ανεπανάληπτο μουσικό event!

Που παίζει;

Σιγά μη σου πούμε. Για το Ραντεβού αυτό, μπορεί το Ούζο Πλωμαρίου να μην μας αποκαλύπτει ακόμα πολλά… τι secret θα ήταν άλλωστε – αλλά ξέρουμε ότι παρουσιαστής του event, θα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες Stand-up comedians, ο Ζήσης Ρούμπος!

Αν θες και εσύ να ζήσεις αυτή την μοναδική live εμπειρία, κάτω από τον μάλλον καυτό ήλιο, μάλλον κοντά στην θάλασσα, μάλλον ανάμεσα σε δεκάδες ακόμα σούπερ άτομα σαν εσένα και σίγουρα με πολύ κέφι και χαρά, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Ραντεβού στον Ήλιο από το Ούζο Πλωμαρίου!

Presented  by MAD secret.

Μπες, μάθε, παίξε ,διασκέδασε εδώ. Γιατί ο Ήλιος, η Ζωή και το Ούζο, είναι τελικά ωραία. Και καθόλου μυστικά.

https://www.facebook.com/ouzoplomari

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.