Ο Αργεντίνος Sebastian Gandine, ευρέως γνωστός ως LUM, με βάση την Τουλούμ του Μεξικού, μετά το Scorpios και το Burning Man επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα. Ο Lum έρχεται να μας παρουσιάσει ένα σετ εσωτερικής αναζήτησης μέσα από ήχους που κυριεύονται από την αγάπη του για τη φύση και την ζωή. 

Η στάση ζωής του τον κάνει κάτι περισσότερο από έναν dj και παραγωγό. Ο Lum αυτοαποκαλείται και ως πνευματικός θεραπευτής και αυτό αντανακλάται στην μουσική που γράφει και παίζει. Η μουσική του ποικίλει από ηλεκτρονική downtempo με έθνικ στοιχεία σε υψηλούς χορευτικούς ρυθμούς με στοιχεία House, Dub

Ο Lum είναι ένας από τους πιο καθιερωμένους καλλιτέχνες της spiritual house μουσικής με κυκλοφορίες σε γνωστές δισκογραφικές όπως Amores Solitares, Rebellion, Kompakt, Kindisch, Akbal Music, Multi Culti και Sol Selectas. Έχει συνεργαστεί με τον Acid Pauli, το Nu, τις Blondish, τους Bedoin και έχει παίξει μουσική σε κάποια από τα μεγαλύτερα φεστιβαλ και κλαμπ του κόσμου όπως το Burning Man και το Scorpios. 

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Μosaiko Coctail Bar για να μας χαρίσει ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι γεμάτο μυστήριο και μαγεία. 

Την μουσική πριν και μετά τον Lum θα αναλάβει η Marsha

«Αφήστε τη πίστα και χορέψτε κάτω από τα αστέρια. Ζήστε τη.» -Lum 

https://www.youtube.com/watch?v=TXEZ7QBad6Q

Lum στο Mosaiko Cocktail Bar supported by Masha
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 22:00
Είσοδος ελεύθερη