Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

A Threesome on Acid: Το πανηδονιστικό σύμπαν τριών πόλεων για μια βραδιά στην Αθήνα

Τρεις πόλεις. Τρία πάρτι. Μια μεγάλη νύχτα. Το Σάββατο 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s.

Συνδυάζοντας την αγάπη τους για την ηλεκτρονική χορευτική μουσική και την πίστη τους στην ελευθερία της προσωπικής έκφρασης και του αυτοπροσδιορισμού, οι Amateurboyz της Αθήνας, το DISCOSÓDOMA του Λονδίνoυ και το CockTail d’Amore του Βερολίνου παρουσιάζουν στις 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s, ενώνονται σε ένα Threesome on AciD, με αφορμή το 12ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, που διεξάγεται την ίδια μέρα στην Αθήνα. Το πάρτι έχει θέμα «Τα Παραδείσια Πουλιά» και εμπνέεται από την διονυσιακή λατρεία, τα παγανιστικά έθιμα της αρχαίας Ελλάδας και την Αριστοφανική σάτιρα. Ετοιμαστείτε για ένα απόλυτα ηδονιστικό χορευτικό σύμπαν και φορέστε την queer σας διάθεση.

Και δύο λόγια για τους πρωταγωνιστές του “Threesome”:

Οι Amateurboyz, παλιοί γνώριμοι του Αθηναϊκού κοινού, παραμένουν στο προσκήνιο γράφοντας εδώ και χρόνια ιστορία στη νύχτα της πόλης με την DIY αισθητική και τους διεθνείς καλεσμένους των πάρτυ τους.

Φωτογραφία: Πηνελόπη Γερασίμου

Το CockTail d’Amore αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εναλλακτικά πάρτυ του Βερολίνου με τους Discodromo στα ηνία από το 2009, μετα-αποκαλυπτική αισθητική και τακτικούς θαμώνες από όλον τον κόσμο να δίνουν το μηνιαίο ραντεβού τους εκεί.

Το DISCOSÓDOMA είναι μια σειρά επιτυχημένων εναλλακτικών queer πάρτι του Ανατολικού Λονδίνου, που κατάφεραν να αποκτήσουν δεσπόζουσα θέση στη λόκαλ σκηνή χάρη στην ιδιαίτερη καλλιτεχνική τους διεύθυνση και τη μουσική τους προσέγγιση.

Mαζί τους, σε ένα back to back opening set οι Kissing Strangers,  ενα dj πρότζεκτ εμπνευσμένο από τη μουσική, την έκσταση και την ερωτική χημεία που παρουσιάζεται εδώ και 6 περίπου χρόνια σε clubs, events και εικαστικά δρώμενα ανά την Αθήνα και ο Clubkid, ένας από τους πιο δραστήριους house djs της Αθήνας εδώ και 10 χρόνια με τα τελευταία 5 από αυτά να τρέχει το δικό του club night ονόματι “Danceteria” στο six d.o.g.s.

Την διακόσμηση του πάρτι έχει αναλάβει ο Στάθης Μητρόπουλος, γνωστός και ως s-for-sugar, συνιδρυτής και art director της δημιουργικής ομάδας “this is that”.

A Threesome on Acid Amateurboyz x CockTail d’ Amore x Discosodoma
Intrο: Kissing Strangers B2B ClubKid
Set design: s-for-sugar
Σάββατο 10 Ιουνίου στις 23:00
Είσοδος: 7 ευρώ  
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.