Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaWEEKLY MUSIC PLEASURE

Στο Colourgrade, η Tirzah φλερτάρει με τα avant-garde τραγούδια αγάπης

Το συναρπαστικό δεύτερο album της τραγουδοποιού από το Λονδίνο, είναι ένα μείγμα απαλής Pop και μυστηριώδους R&B.
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
WEEKLY MUSIC PLEASURE
H Λουίζα Σολομών-Πάντα φροντίζει για τη μουσική μας ενημέρωση.

https://www.youtube.com/watch?v=DuC1eP7FhNA

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου της Devotion, η Tirzah, συνεργάζεται με τους Mica Levi και Coby Sey, προκειμένου να οδηγήσει μία αποδομημένη μορφή του παραδοσιακού R&B, προς έναν ελαφρώς πιο διαστημικό, παιχνιδιάρικο ήχο, που παραμένει εξίσου ελκυστικός με εκείνον με τον οποίο η καλλιτέχνιδα μας είχε συστηθεί.

Σε όλο το δεύτερο άλμπουμ της που ακούει στο όνομα Colourgrade, διαχέονται στιγμές ασύγκριτης, γαλήνιας ομορφιάς. Οι λούπες και τα αφοπλιστικά απλά μοτίβα των δέκα κομματιών του δίσκου, δίνουν χώρο στην Tirzah να ξεδιπλώσει μία ευαίσθητη, γεμάτη τρυφερότητα πτυχή της ταυτότητας και της φωνής της. Τα space-age synths πρωταγωνιστούν, με το distortion και τις εκρήξεις της κιθάρας να μην απουσιάζουν. Ακόμη και μέσα από αυτές, η ηρεμία είναι πάντα ο τελικός στόχος και η κατάληξη των τραγουδιών.

Τα εξαιρετικά φωνητικά και ο υπνωτικός ρυθμός στο Crepuscular Rays, το αναδεικνύουν σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα tracks του άλμπουμ, μεταφέροντάς μας νοητά σε ένα ονειρικό, ελεύθερο πεδίο. Εκεί που η Tirzah και οι συνεργάτες της μας πείθουν για την cool και γαλήνια πλευρά τους, στο κομμάτι Beating συγκεντρώνεται όλη η ένταση που αναζητούσαμε στον δίσκο. Τα drums στο single, Sink In, φέρνουν στο μυαλό μας ήχους του Dean Blunt από το 2014.

Ομοίως, οι χαλαρές, woozy κιθάρες στο Sleeping, θυμίζουν το περσινό κομμάτι της Tirzah, Ruff Dog. Οι ήχοι δεν διστάζουν να γίνουν αλλόκοτοι αναδύοντας ένα μυστήριο στην ατμόσφαιρα του άλμπουμ. Η μαγνητική φωνή της σαγηνεύει, οι μελωδίες της μεθούν κι εμείς ανυπομονούμε για όσα η ταλαντούχα Tirzah μας επιφυλάσσει στη συνέχεια.

Highlights: Send Me, Colourgrade, Hive Mind, Crepuscular Rays, Beating

Metascore81/100
Release Date: 1 Οκτωβρίου 2021
Label: Domino Records

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.