Ο Pene είναι ένας από τους πλέον δραστήριους dj’s της Αθήνας και στα eclectic sets του μπορείς να ακούσεις από dub, cosmic, barearic, disco, post rock, dark pop & electronic oddities και οτιδήποτε άλλο ταιριάζει στο mix. Αυτόν τον καιρό διατηρεί residencies σε μερικά από τα καλύτερα bars της πόλης (Pop Up, Κύριος Χου, Μπελ Ρέυ, Εννέα, Mosaiko, Small8, Tailor Made).

Αποτελεί το 1/3 των Professional Crap Dancers οι οποίοι κάνουν πάρτυ σε ταράτσες και υπόγεια τα τελευταία 9 περίπου χρόνια. Σε αυτό το διάστημα έχουν καλέσει στην Αθήνα και έχουν μοιραστεί τα decks με καλλιτέχνες οπως οι Ray Mang, Soft Rocks, Dicky Trisco, Pete Herbert, Haules Baules, Phillip Gorbachev. Πρόσφατα έκανε το opening set στην συναυλία των Moderat. Επίσης, διατηρεί μαζί με τον Tonny Lasar το project Long Distance, όπου δημιουργούν original παραγωγές και edits. Tracks τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην Βρετανική Midnight Riot.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να τον ακούσετε στο ΜΠΙΤ ΠΑΖΑΑΡ στο Spiti στο Χαλάνδρι. Περισσότερες πληροφορίες για το event εδώ!