Ο Ιούνιος τελειώνει και τί σημαίνει αυτό; Ότι έρχεται ο Ιούλιος. Και τί θα γίνει τον Ιούλιο; Η Nova θα μας φέρει στις 16 Ιουλίου ταυτόχρονα με την Αμερική τον 7ο κύκλο του Game of Thrones.

Δεκάδες χαρακτήρες και ονόματα, πολλοί θάνατοι, κάποιοι πολύ ευπρόσδεκτοι και κάποιοι μαχαιριά στην καρδία, 6 ένατα επεισόδια και πολλά στόματα που έμειναν ανοιγμένα με τα όσα μας κάνει κάθε φορά ο George R.R Martin.

Αν κάτι χάσατε από όλα αυτά υπάρχει το Nova On Demand που για πρώτη φορά φέρνει και τους έξι κύκλους Game Of Thrones στο σαλόνι σας με το Box Set της σειράς.

Τί περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια;

Σεζόν 1

Νομίζαμε ότι θα δούμε άλλο ένα σήριαλ εποχής σαν όλα τα άλλα μέχρι που τέλειωσε το πρώτο επεισόδιο και είδαμε τί μπορείς να κάνεις για την αδερφική αγάπη. Κλείσαμε το στόμα από το πρώτο σοκ και επόμενος στόχος ήταν να μάθουμε τα εκατοντάδες ονόματα και τις ιστορίες των χαρακτήρων. Ποιά είναι αυτή η Καλίσι επιτέλους; Το καταφέραμε κι αυτό και αποκτήσαμε επιτέλους τους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Λάθος, πολύ μεγάλο λάθος. Κανείς δεν είναι άτρωτος σε αυτό το σήριαλ, όλοι κινδυνεύουν ειδικά οι ήρωες που αγαπάμε πιο πολύ.

Σεζόν 2

Οι Σταρκ κηρύσσουν τον πόλεμο στους Λάνιστερ, η Ντενέρις παίρνει όσους της έχουν απομένει από το καλαζάρ της ξεκινώντας την ατέλειωτη περιπλάνησή της που κράτησε έξι σεζόν. Οι μνηστήρες του στέμματος πολύ αλλά λίγοι θα μείνουν να το διεκδικούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Το Box Set του Game of Thrones θα σας υπενθυμίσει ποιοί βασιλιάδες μας άφησαν χρόνους. Στον δεύτερο κύκλο θα αντιληφθούμε ότι όλη η σεζόν δεν έχει νόημα χωρίς τα περιβόητα πλέον ένατα επεισόδιά της.

Σεζόν 3

Ο Ρομπ γίνεται βασιλιάς του Βορρά και παίρνει παραμάζωμα τους Λάνιστερ. Έχει όμως ένα βασικό ελάττωμα, ίδιων των Σταρκ. Αγαπάει. Άμα αγαπάς δεν σκέφτεσαι καθαρά. Στην άλλη πλευρά της Στενής Θάλασσας, όμως, οι δράκοι της Καλίσι δείχνουν τα δόντια τους και η δρακομάνα βρίσκεται να έχει έναν στρατό από 10000 δολοφονικά εκπαιδευμένους σκλάβους, τους οποίους απελευθερώνει γιατί είναι και μεγάλη ψυχή.

Σεζόν 4

Έχετε ποτέ αισθανθεί τεράστια ικανοποίηση για κάτι χωρίς να επηρεάζει εσάς; Αν ανοίξετε το Box Set του Game of Thrones στο Nova On Demand και δείτε την τέταρτη σεζόν του Game of Thrones θα καταλάβετε ακριβώς τί εννοώ. Ένας θάνατος αλλιώτικος από τους άλλους. Από αυτούς που σε σηκώνουν από το καναπέ και σε κάνουν να πανηγυρίζεις σαν να πήρε η ομάδα σου το Champions League. Αυτά…

Σεζόν 5

Η Ντάνι περνάει δύσκολα στη Μερίν, με τους αριστοκράτες να ζητούν και να παίρνουν με τη βία όσα τους στέρησε. Δυο αναπάντεχοι επισκέπτες όμως θα την βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Όσον αφορά στον νόθο της καρδιάς μας, Τζον Σνόου, επιτέλους παίρνει την ευθύνη στα χέρια του και στο όγδοο επεισόδιο τα βάζει με τον ίδιο τον παγωμένο βασιλιά.

Σεζόν 6

Η έκτη σεζόν έβαλε τα πράγματα επιτέλους σε μια σειρά. Οι ιστορίες των ηρώων αρχίζουν και βγάζουν νόημα. Οι δράκοι μεγαλώνουν, η Άρια εκδικείται και εμείς έχουμε την τύχη να δούμε ένα από τα πιο καλογυρισμένα επεισόδια που έχουν παιχτεί ποτέ στην τηλεόραση. Μια μάχη που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα και δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι κινηματογράφος αλλά η μικρή οθόνη. Το σημαντικότερο, βέβαια, σε αυτή τη σεζόν είναι ότι γνωρίσαμε τη Λαίδη Μόρμοντ το πιο badass πλάσμα που έχει περάσει ποτέ από τις οθόνες μας και ας είναι μόνο 10.

Άρα, για να μην σας πιάσουν αδιάβαστους πριν τις 16 Ιουλίου, ανοίξτε το Box Set του Game of Thrones στο Nova On Demand και ξεσκονίστε τις γνώσεις σας.

Ο νέος κύκλος του Game Of Thrones θα προβάλλεται από 16/07 αποκλειστικά από τα κανάλια της Nova ταυτόχρονα με την Αμερική, ενώ οι συνδρομητές της έχουν ήδη την δυνατότητα να δουν και τις έξι προηγούμενες σεζόν με το Box Set της σειράς στο Nova GO και Nova On Demand, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.