Για τους φανατικούς του Game of Thrones δεν υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες. Όλα είναι άξια ανάλυσης και κάθε σκηνή και διάλογος κάτι κρύβει.

Αυτήν την εβδομάδα όλη έχουν εμμονή με τον Λίτλφίνγκερ, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στον Βορρά και γυροφέρνει την Σάνσα, την κόρη του μεγάλου του έρωτα, την οποία φαντάζεται δίπλα του στον σιδερένιο θρόνο.

Στο τρίτο επεισόδιο του 7ου κύκλου, ο λόρδος Μπέιλις περπατούσε δίπλα στην Σάνσα, όσο εκείνη έδινε οδηγίες για την επιβίωση των κατοίκων του Γουίντερφελ. Την στιγμή που η Σάνσα ρωτάει τον μέιστερ Βόλκαν ποιός ήταν ο μακρύτερος χειμώνας των τελευταίων 100 χρόνων, εκείνος της λέει ότι θα πρέπει να δει στα έγγραφα του μέιστερ Λιούιν. Ο Λίτλφινγκερ ακούγοντας αυτά τα λόγια είχε το παρακάτω βλέμμα.

Ένα πολύ ανήσυχο βλέμμα.

Όντας ο πιο ραδιούργος των 7 Βασιλείων, είναι σίγουρο ότι στα έγγραφα του Λιούιν θα υπάρχει κάτι που θα τον ενοχοποιεί. Όπως επεσήμανε και ένας χρήστης του Reddit, υπάρχει ένα συγκεκριμένο γράμμα που ο Μπέιλις, δεν θα ήθελε να βγει στο φως.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ο Λιούιν δίνει στην Κάτλυν Σταρκ ένα γράμμα από την αδερφή της Λάισα, που της ανακοινώνει τον θάνατο του άντρα της Τζον Άρρυν, για τον οποίο κατηγορεί ευθέως τους Λάνιστερ. Η Κάτλυν καίει αμέσως το γράμμα, δεν αποκλείεται όμως, ο μέιστερ Λιούιν να έχει κρατήσει αντίγραφό του.

https://youtu.be/hGte6Qf7Exw

Σε μετέπειτα σεζόν η Σάνσα είχε ακούσει την θεία της Λάισα, η οποία είχε εμμονή με τον λόρδο Μπέιλις, να παραδέχεται πως εκείνη είχε δηλητηριάσει τον άνδρα της για να κατηγορήσει τους Λάνιστερ και να επέλθει χάος στο Γουέστερος.

https://youtu.be/JM0–VD95mw

Αν γίνει γνωστή η ανάμειξη του Λιτλφίνγκερ στα γεγονότα αυτά, που στην ουσία στάθηκαν αιτία για όλα τα δεινά των Σταρκ, θα έρθει το τέλος του.

Στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου φαίνεται η Σάνσα να κοιτάει παλιά έγγραφα. Αν ο Μπέιλις προσπαθήσει να τα καταστρέψει τότε απλά θα τραβήξει κι άλλο την προσοχή πάνω του.

Στο τρέιλερ, όμως βλέπουμε ξανά και το περιβόητο μαχαίρι του Λίτλφινγκερ, το οποίο όλως τυχαίως φορούσε η Μέισι Γουίλιαμς, που υποδύεται την Άρυα, σε φωτογράφιση για την προώθηση της σειράς και η οποία τώρα βρίσκεται στον δρόμο για το σπίτι της.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να έρθει η άλλη εβδομάδα και να δούμε το 4ο επεισόδιο.

Πηγή: Someecards