Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το Meatropoleos 3 αναθεωρεί το Σύνταγμα. Γευστικά μιλώντας, πάντα!

Μπορεί να άλλαξε μενού και εικόνα, διατηρεί όμως τα αγαπημένα πιάτα και τις χαλαρές συνθήκες απόλαυσης του καλού φαγητού.

Όλα είναι για να αλλάζουν. Κάποιες αξίες όμως παραμένουν σταθερές. Έτσι και το Meatropoleos 3, στο κέντρο μιας παλλόμενης πόλης που μεταμορφώνεται διαρκώς: Άλλαξε μενού, αλλά κράτησε τα αγαπημένα πιάτα, άλλαξε εικόνα, αλλά κράτησε τις χαλαρές συνθήκες απόλαυσης του καλού φαγητού.

Το νέο μενού του Meatropoleos 3 έχει κάτι να προσφέρει σε όλους. Η νέα αγάπη είναι τα burgers, οι σαλάτες και τα τέλεια κοκτέιλ που άνετα θα μπορούσαν να έχουν φτιαχτεί από κορυφαίους mixologists.

Λατρεύετε τα burgers; Δοκιμάστε την υπερπαραγωγή με το όνομα ΒLACK ANGUS, με καθαρό μπιφτέκι black angus σε ψωμάκι μπριος, καραμελωμένα κρεμμύδια, αυγό σε κρούστα πάνκο, κόκκινη και πράσινη λόλα, ντομάτα, τυρί τσένταρ, μπέικον και spread αβοκάντο.

Αν πάλι προτιμάτε το αρνί, το ΤΗΕ ΜΕD θα μιλήσει στο στόμα σας. Η ποικιλιά δεν σταματά εδώ, με burgers γαλοπούλας και βουβαλίσιου μπιφτεκιού που δεν συναντάς εύκολα αλλού.

Μήπως πάλι είστε περισσότερο της σαλάτας; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την Terra, που επαναπροσδιορίζει μοναδικά την κλασική χωριάτικη, ή την Quinoa Power, που είναι ό,τι πρέπει για το γραφείο ή μετά από άσκηση άρσης… shopping bags (γιατί, ας μην ξεχνιόμαστε, το Meatropoleos 3 βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης).

Οι ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, οι εξαιρετικές πρώτες ύλες από μικρούς έλληνες παραγωγούς και φυσικά το εξαιρετικό κρέας κυριαρχούν στο νέο μενού του Meatropoleos 3.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι εδώ αγαπούν το κρέας λίγο παραπάνω. Και πώς άλλωστε να μην το αγαπούσαν, έχοντας ψήσει, χρόνια τώρα, μερικά από τα καλύτερα κομμάτια κρέατος; Κρέατος Α’ ποιότητας –ένας χαρακτηρισμός του κρέατος που σχεδόν έχει εκλείψει πια– από τους καλύτερους προμηθευτές.

Κλασικές κοπές, κοπές ωρίμανσης και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξη, όλα είναι εδώ. Κάποιες φορές ίδια, κάποιες άλλες με αλλαγμένη συνταγή.

Στο Meatropoleos 3, κάθε φορά θα σας περιμένει και κάτι διαφορετικό. Όχι μόνο στο μενού, αλλά και στην dining area. Γιατί εδώ η δημιουργία από την αρχή είναι το βασικό υλικό της απόλαυσης.

Στη σάλα και την outdoor serving area κυριαρχεί η αθηναϊκή αστική κομψότητα, με τον γυαλισμένο μπρούτζο, τη μαύρη formika, τα φυτά και τα κλασικά πιάτα στους τοίχους που θυμίζουν τραπεζαρία της γιαγιάς.

Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τη νέα καθημερινή πολυτέλεια που αξίζει να απολαμβάνουμε, η οποία φέρει την custom υπογραφή της SAINT OF ATHENS.

Meatropoleos 3, Μητροπόλεως 3, Αθήνα. meatropoleos3.gr
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.