Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPIRITS

Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα κι η παρέα θέλει Coronita Bucket

Ένα βράδυ που ζήσαμε την αυθεντική urban Mexican εμπειρία, δίπλα στην αθηναϊκή ριβιέρα.

«Ένα κύτταρο στην ανείπωτη πολυπλοκότητά του αξίζει τη λατρεία και το θαυμασμό ενός ολόκληρου σύμπαντος», έγραφε ο Moby, ο ιδιαίτερος μουσικός στο βιβλίο του “Porcelain: A Memoir”.

Αυτές οι γραμμές στριφογύριζαν στο μυαλό μου, λίγο πριν φτάσω στο Moby All Day Bar, στη Μαρίνα Ζέας, που είχε πλημμυρίσει από κόσμο και η αλμύρα της θάλασσας σε συνδυασμό με τα σκάφη που άραζαν στον λιμένα, ανέδυαν μια ultra νησιωτική αύρα. Μουσικές, χαμόγελα, ξεγνοιασιά, παρέες και συζητήσεις για τις επικείμενες διακοπές, οι οποίες δρομολογούνται κάθε δευτερόλεπτο που περνάει και η ανυπομονησία κορυφώνεται. 

Το Coronita van με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα του ξεπροβάλλει στα αριστερά, φέρνοντας στην καρδιά του καλοκαιριού την αυθεντική mexican urban εμπειρία. Η δροσιά της Coronita έχει ήδη αρχίσει να φτάνει στα ρουθούνια μας, οπότε γραπώνουμε ένα Coronita Bucket για όλη την παρέα, με μπόλικο πάγο, για να πίνουμε παγωμένη την αγαπημένη μας και τόσο οικεία γεύση της Corona. Το lime στην κορυφή της Coronita περιμένει να ταράξει τα νερά κι εμείς τσουγκρίζουμε, ρουφάμε μια γουλιά και νιώθουμε ότι έχουμε ήδη φτάσει στο Μεξικό. 

Οι φίλοι μάς έλειψαν περισσότερο ή τα ταξίδια; Τα ταξίδια ή οι φίλοι; Και τα δύο μαζί! Το να είμαι με την παρέα μου, για πρώτη φορά τόσο ξέγνοιαστοι όλοι μας, μετά από καιρό, είναι μοναδική εμπειρία από μόνη της, αλλά πάντα θέλω να κάνω το έξτρα βήμα και να δώσω το κάτι παραπάνω στις εξόδους μου. Ακόμη κι όταν είμαστε μέσα στην πόλη, στην Αθήνα που τόσο λατρεύουμε, αλλά θέλουμε να της ξεφύγουμε όταν έχει τόση ζέστη, ψάχνουμε και βρίσκουμε τις στιγμές και τις εμπειρίες που θα μας μεταφέρουν «αλλού». Στην προκειμένη, ταξιδέψαμε στο Μεξικό και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λαχταριστά, original Mexican Tacos και nachos. 

Απόψε, το κορίτσι θέλει να το ζήσει στο έπακρο, οπότε παραγγέλνει και original Margaritas, με την υπογραφή των Mexicanos original του Barro Negro, για να απογειώσει τη βραδιά. Οι διακοπές δεν αργούν, για τα τόσο μακρινά ταξίδια όμως, θέλει να κάνω όμως λίγη ακόμη υπομονή. Γι’ αυτό, αξίζει κάθε στιγμή στην πόλη μας να την κάνω μοναδική, αρκεί να ξέρω τα βασικά συστατικά για αυτήν τη συνταγή. Λίγη coronita, λίγη θάλασσα και την παρέα μου!

 

“Enjoy a little Mexico” είναι το βασικό σύνθημα της βραδιάς και αλήθεια, η Coronita άφησε ανεξίτηλη την υπογραφή της, για ακόμα μια φορά. Όχι μόνο γιατί βρίσκω πιο χαριτωμένο το νέο, μικρότερο μπουκάλι της, το οποίο διατηρεί φυσικά τη γεύση που αγαπώ, έγινε πιο urban και ταξιδιάρα, και κυρίως, δημιούργησε το απόλυτο καλοκαιρινό και παρεΐστικο σκηνικό για εμάς με τα Coronita buckets και κανένας από την παρέα μου δεν συγχρωτίστηκε το στίχο του Moby “Why does my hear feel so bad?”. Η μουσική είναι το τέλειο ταίρι της Coronita μέσα στην πόλη και αύριο κιόλας θα πάω στο ψαγμένο bar της γειτονιάς μου (ή στα My Market, στην τελική), για να επαναδημιουργήσω όλη αυτήν την αυθεντική Mexican urban εμπειρία! 

 
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.