Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ

Τα Πάντα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ (Το Μουντομπάσκετ ντε!)

Ο Κωνσταντίνος Αμπατζής σας βάζει στο κλίμα με όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις επόμενες 2 πορτοκαλί εβδομάδες.

previously

H μετάδοση

basket-tv

Όλοι μας έχουμε συνδέσει τα Μουντομπάσκετ με την ΕΡΤ και τα τελευταία χρόνια με τους Δημήτρη (“γρανγκινιολικό-χιτσκοκικό”) Χατζηγεωργίου και Βαγγέλη (“ναι, ο Kill Bill”) Ιωάννου. Δυστυχώς φέτος θα πρέπει να αρκεστούμε στον Ιάκωβο Φιλιππούση και την εικόνα από link που προσφέρει ο ANT1, εάν δεν έχουμε  ΟΤΕ TV. O tempora, o mores.

Μπορείτε βέβαια να περιμένετε τις ανταποκρίσεις και του δικού μας Παναγιώτη Μένεγου που είναι ήδη στη Σεβίλλη, αν δεήσει να γράψει για μπάσκετ και δεν γράφει μόνο για φαγητά πάλι…

Ποιός θα κάνει το καμός;

fight

Αθλητική διοργάνωση χωρίς τσαμπουκάδες ισούται με παέγια χωρίς γιαούρτι όπως λένε οι Ισπανοί και εμείς προβλέπουμε τα πιο πιθανά ζευγάρια τσακωμού:

Ζήσης – Βαρεζάο Round 2

Όλοι θυμόμαστε ότι το 2006 ο Βραζιλιάνος έριξε μια ανεπανάληπτη αγκωνιά στο μάτι του Νικόλα, αναγκάζοντάς τον να δει τη συνέχεια της διοργάνωσης από το νοσοκομείο και τον πάγκο. Από τότε οι δυο τους ξαναβρέθηκαν, ο Βαρεχάο ζήτησε συγγνώμη αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί αν οι δυο ομάδες βρεθούν αντιμέτωπες και τα αίματα ανάψουν ξανά. Η πρόβλεψη: Θα χρειαστεί βοήθεια  ο Έλληνας, καθώς ο NBAer του ρίχνει 1-2 κεφάλια.

https://www.youtube.com/watch?v=Yg6gXbQP_jU

Μπουρούσης – Κρστιτς Round 2

Ελλάς- Σερβία- ορθοδοξία αλλά η καρέκλα που έριξε ο σέντερ της Σερβίας στο κεφάλι του Μπουρούση δεν ήταν και πολύ χριστιανική, ενώ οι απειλές του Μπουρούση δεν ακούγονται ούτε σε αδερφικούς τσακωμούς. H πρόβλεψη: Εδώ τα πράγματα είναι πιο αμφίρροπα κι αν ένας από τους δυο δεν καταφύγει σε καρέκλες ή άλλα αντικείμενα, τότε προβλέπεται ντέρμπι.

https://www.youtube.com/watch?v=Vn-nk_O40f4

Αργεντίνοι -Βραζιλιάνοι

Επειδή απλά είναι Αργεντινή εναντίον Βραζιλίας κι επειδή όλοι είχαν καημό να τους δουν αντιμέτωπους στο Μουντιάλ, αν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής παίξουν αντίπαλοι, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. H πρόβλεψη: Η παρουσία του Νενέ στη Βραζιλία θα αποδειχθεί καθοριστική, καθώς μπορεί να φάει ζωντανή ολόκληρη την αποστολή και τους φιλάθλους της Αργεντινής.

Sexy Social World Cup

Δυστυχώς, το μπάσκετ δεν μπορεί να συγκριθεί με το ποδόσφαιρο σε δημοφιλία και αντίκτυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, δεν θα δείτε παντού τόσα αφιερώματα για τους πιο sexy αθλητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν μασάμε. Μπορούμε να βολευτούμε με αυτούς που έχουμε θαυμάσει σε παλαιότερες διοργανώσεις.

bakatsias1 (Small)
duenas

Η απόλυτη πρόβλεψη – Καζαμίας

north-korea-celebration-1

Η ορθολογική πρόβλεψη επιβάλλει ένα ζευγάρι τελικού ανάμεσα στην Ισπανία και τις Η.Π.Α. και τη Βραζιλία να απειλεί να σπάσει αυτό το δίδυμο. Αν η Ελλάδα τερματίσει πρώτη στον όμιλό της, ίσως να καταφέρει να γίνει η Σερβία του 2010, αν και το πιθανότερο είναι ότι δύσκολα θα επαναλάβει τις πορείες των 1994,1998 και 2006.

Επειδή όμως αυτό το σενάριο είναι λίγο βαρετό, ας φανταστούμε την Κορέα να τερματίζει πρώτη στον όμιλο της, με το μεγάλο της αστέρι Γιανγκ, ο οποίος διαπρέπει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Κορέας με τη φανέλα της ιστορικής Ανιάνγκ, να σημειώνει ρεκόρ πόντων και ασίστ και τους 4 Κιμ της ομάδας να τον πλαισιώνουν ιδανικά σε μια πεντάδα-όνειρο. Το scouting report των αντιπάλων πίανεται απροετοίμαστο και πριν προλάβουν να εξηγήσουν την τρελή πορεία των Κορεατών, αυτοί έχουν ήδη κερδίσει Φινλανδία και Αυστραλία, φτάνοντας στα ημιτελικά. Εκεί, περιμένει η Ισπανία, όμως ο ένας Κιμ έχει τρελά κέφια και με 42 πόντους οδηγεί τους Κορεάτες στον τελικό, απέναντι στις Η.Π.Α. H άγνοια των Η.Π.Α. σχετικά με το ποιά από τις δυο Κορέες θα αντιμετωπίσουν, σε συνδυασμό με το φόβο πιθανής νίκης επί της Βόρειας Κορέας, τους αναγκάζει να μην κατέβουν στον τελικό, κι έτσι η Κορέα στέφεται για πρώτη φορά στην ιστορία της Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Ενθουσιασμένοι από τις εμφανίσεις του Κιμ, αδερφοί Αγγελόπουλοι και Δημήτρης Γιαννακόπουλος σπεύδουν να αγοράσουν από δυο Κιμ, ελπίζοντας να τους τύχει ο καλός με τους υπόλοιπους παίκτες της Κορέας να μετακομίζουν στο ΝΒΑ.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων, τους ομίλους, τις διασταυρώσεις και τα ρόστερ των ομάδων επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης:

http://www.fiba.com/basketballworldcup/2014

1 2 3
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.