Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ

Τα Πάντα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ (Το Μουντομπάσκετ ντε!)

Ο Κωνσταντίνος Αμπατζής σας βάζει στο κλίμα με όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις επόμενες 2 πορτοκαλί εβδομάδες.

previously

Wish You Were Here

manu

Μανού Τζινόμπιλι. Μανού Τζινόμπιλι και Μανού Τζινόμπιλι. Και μόνο που δεν θα μπορέσουμε να δούμε τον τεράστιο Αργεντίνο για τελευταία φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση κάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτόματα πιο φτωχό και ρίχνει τους Αργεντίνους 2 επίπεδα.

Στους απόντες προσθέτουμε φυσικά όλους τους σούπερ σταρ των Η.Π.Α που προαναφέραμε καθώς και τους Τόνι Πάρκερ, Γιοακίμ Νοά (Γαλλία), Άντριου Μπόγκουτ (Αυστραλία), Xέντο Τούρκογλου, Ερσάν Ιλιασόβα, Eνές Καντέρ (Τουρκία), Δημήτρη Χατζηγεωργίου (Νέριτ) και Ταλέντο του Παρελθόντος (Σερβία).

Καλέ, αυτοί φοράνε ακόμα σιδεράκια

Dario_Saric

Αν σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο οφείλουμε να σημειώσουμε κάποια ονόματα παικτών που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια, αυτοί είναι οι:

Ντάριο Σάριτς (20 ετών, Κροατία) Σούπερ ψηλός, έκανε θαύματα με τις μικρές εθνικές, ήδη πρόλαβε και τον άρπαξε ο Ντούντα στην Εφές (σιγά μην τον άφηνε, σε αυτά είναι πρώτος).

Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς (22 ετών, Σερβία) Από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σέρβικου μπάσκετ, ήδη πρόλαβε και τον άρπαξε ο Ζοτς στην Φενέρμπαχτσε (σιγά μην τον άφηνε, σε αυτά είναι πρώτος)

Μάριο Χεζόνια (19 ετών, Κροατία) Ανήκει στην Μπαρτσελόνα και αν πάρει χρόνο συμμετοχής θα λάμψει, ενώ ήδη τον προορίζουν για τις πιο ψηλές θέσεις του επόμενου draft.

Άλεξ Αμπρίνες (21 ετών, Ισπανία) Παίρνει ήδη χρόνο συμμετοχής στην Μπαρτσελόνα και προτιμήθηκε από τον Σαν Εμετέριο. Μελλοντικός ηγέτης της Εθνικής Ισπανίας (και λιγότερο αντιπαθής από τους τωρινούς ηγέτες της)

Τσεντί Οσμάν (19, ετων, Τουρκία) Από τους ηγέτες της U-21 της Τουρκίας που διέπρεψε, ανήκει στην Εφές και αν πάρει χρόνο θα δείξει σίγουρα το ταλέντο του.

H μάχη του πάγκου

chess

Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Μεσίνα, Μπλατ, Πέσιτς, ολόκληρη η αφρόκρεμα των πάγκων δηλαδή, απουσιάζει. Θα ξεχωρίζαμε τον δικό μας, Φώτη Κατσικάρη, τον “coach K” Μάικ Σιζέφσκι των H.Π.Α., τον Φρατέλο της Ουκρανίας και τον Μανιάνο της Βραζιλίας. Mε ενδιαφέρον περιμένουμε τα πρώτα δείγματα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της Σερβίας ενώ καθόλου αδιάφορη δεν είναι η παρουσία του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο της Λιθουανίας. Tέλος, στον πάγκο του Ιράν (!), βρίσκεται ο πατέρας του Σάνι Μπετσίροβιτς, Μέμι.

Previously On Mundobasket 

greece-usa 101-95

Μοιάζει λίγο δύσκολο να έχετε φτάσει μέχρι αυτό το σημείο του αφιερώματος και να μην σκοπεύετε να δείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αν χρειάζεστε λόγους για να πειστείτε να το παρακολουθήσετε, σας θυμίζουμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του παρελθόντος

Ο θρίαμβος επί των Η.Π.Α στην Ιαπωνία (με αμερικάνικη περιγραφή)

http://youtu.be/_D1WjZV50Lo

Ο επικός τελικός του ανάμεσα σε Αργεντινή-Γιουγκοσλαβία το 2002 

http://youtu.be/Pvsb3JgWi1A?list=PL8C6767F8B7BA1A8D

Ο ημιτελικός Ελλάδα-Γιουγκοσλαβία το 1998 

http://youtu.be/7CwWOpG6k7I

Ο Φάνης Χριστοδούλου εναντίον του Καναδά το 1994

http://youtu.be/1lRKULmjuDc

To παιχνίδι που όλοι χρησιμοποιούν σαν παράδειγμα ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει», Γιουγκοσλαβία – Σοβιετική Ένωση το 1986 

http://youtu.be/RT16BbU_AKY

To τρίποντο του Τεόντοσιτς που απέκλεισε τους Ισπανούς το 2010

http://youtu.be/slExeC6XL-o

To show του Durant στην Τουρκία το 2010 

https://www.youtube.com/watch?v=xQEagK7kS_E

Μερικά καρφώματα για να πειστείτε τελος πάντων 

http://youtu.be/CvILRvntFV4

Στην επόμενη σελίδα: Μεταδόσεις και φανταστικά σενάρια

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.