Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΔΙΕΘΝΗ

H συνάντηση του αιώνα [Εικόνες]

Ιστορική σύνοδος κορυφής ανάμεσα στους δύο ηγέτες των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας στην Σιγκαπούρη.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ και ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Capella, στο νησί Sentosa της Σιγκαπούρης για μια ιστορική σύνοδο κορυφής στις 12 Ιουνίου 2018. Τραμπ και Κιμ συμφώνησαν, τελικά, να προχωρήσουν στην αποπυρηνικοποίηση της κορεάτικης χερσονήσου και να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας.

 

Γενική άποψη του ορίζοντα του οικονομικού κέντρου στη Σιγκαπούρη, 11 Ιουνίου 2018.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαιρετάει μέσα από την λιμουζίνα του, ενώ κατευθύνεται σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Σιγακούρης.

Τούρτα σερβίρεται στον Ντόναλντ Τραμπ, στο πρόωρο πάρτι γενεθλίων που του πρόσφερε ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης, κατά την διάρκεια γεύματος εργασίας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει κανονικά τα γενέθλιά του στις 14 Ιουνίου.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και ο υπουργός Εξωτερικών της Σιγκαπούρης παίρνουν selfies στη γέφυρα Jubilee, Σιγκαπούρη, 11 Ιουνίου 2018.

Η σέλφι που δημοσίευσε ο υπουργός Εξωτερικών της Σιγκαπούρης Βίβιαν Μπαλακκίρσαν στο Twitter, με τον αρχηγό της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και τον Υπουργό Παιδείας της Σιγκαπούρης στη γέφυρα Jubilee, Σιγκαπούρη, 11 Ιουνίου 2018.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθεί τη νυχτερινή θέα της Σιγκαπούρης από
την οροφή του Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη, 11 Ιουνίου 2018.

Άνθρωποι αντικατοπτρίζονται σε τηλεοπτική οθόνη που ενημερώνει για την συνάντηση κορυφής των δύο ηγετών. Σιγκαπούρη, στις 12 Ιουνίου 2018.

Δημοσιογράφος μεταδίδει τις ειδήσεις μπροστά στην κάμερα, στο κέντρο τύπου της συνόδου κορυφής μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, στη Σιγκαπούρη στις 12 Ιουνίου 2018.

Εργαζόμενοι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, στο Διεθνές Κέντρο Τύπου, παρακολουθούν τις οθόνες που δείχνουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ
και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας στο Capella Hotel, για τη Σύνοδο Κορυφής ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας στη Σιγκαπούρη, 12 Ιουνίου 2018.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, σε τηλεοπτική οθόνη σε λόμπυ ξενοδοχείου,
πριν από την έναρξη της ιστορικής τους συνόδου στο Capella Hotel, στη Σιγκαπούρη στις 12 Ιουνίου 2018.

Ο Αμερικανός πρόεδρος και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας σφίγγουν τα χέρια στην αρχή μιας ιστορικής συνόδου κορυφής στο ξενοδοχείο Capella στο νησί Sentosa, Σιγκαπούρη, στις 12 Ιουνίου 2018.

Νοτιοκορεάτες περαστικοί παρακολουθούν σε οθόνη τηλεόρασης την ιστορική συνάντηση των δύο ηγετών των ΗΠΑ και Βορείου Κορέας, Σιγκαπούρη, 12 Ιουνίου 2018.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν περπατούν και κουβεντιάζουν μαζί στους κήπους
του Capella Hotel μετά το γεύμα εργασίας τους. Σιγκαπούρη, 12 Ιουνίου 2018.

Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν, Σιγκαπούρη, 12 Ιουνίου 2018.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ακούει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας κατά την διευρυμένη συνάντηση των δύο εθνικών αποστολών,
στο πλαίσιο της ιστορικής συνόδου κορυφής στο ξενοδοχείο Capella της Σιγκαπούρης, στις 12 Ιουνίου 2018.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο και η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας παρακολουθούν τους δύο ηγέτες να υπογράφουν το κείμενο της ιστορικής συμφωνίας. Σιγκαπούρη, 12 Ιουνίου 2018.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος μιλάει σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά τη συνάντησή του
με τον αρχηγό της Βόρειας Κορέας. Σιγκαπούρη, 12 Ιουνίου 2018.

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαιρετά τους δημοσιογράφους , ενώ αποχωρεί από την συνέντευξη τύπου, μετά τη συνάντησή του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Σιγκαπούρη, 12 Ιουνίου 2018.

Νοτιοκορεάτης παρατηρεί μέσα από κυάλια τη βορειοκορεατική πλευρά των συνόρων της χώρας του, από το παρατηρητήριο Odusan στο Paju, Νότια Κορέα, στις 12 Ιουνίου 2018.

 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.