+ Ο Ρομπέρτο

Κράτησε μόνος του τον Ολυμπιακό όρθιο στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και ήταν ο κύριος λόγος που οι Γαύροι πήραν τη νίκη. Στην Πορτογαλία αλλάζουν τα πρωτοσέλιδα, από εκεί που τον έλεγαν “κοτοπουλά” τον αποθεώνουν, αυτός τους την λέει λίγο, τι σημασία έχουν όλα αυτά, ο Ολυμπιακός βρήκε έναν μεγάλο τερματοφύλακα και κατά 99% είναι στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.

http://dai.ly/x16uwk9

– Οι βουτηχτές

Ο Γιανγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχτές και ο Νειμάρ της Μπαρτσελόνα χτες. Πέφτουν λες και τους χτύπησε κεραυνός, κερδίζουν πέναλτι, γελάει ο κόσμος.

http://youtu.be/IWsyrCHq5Ns

Neymar

+ Ο Ρονάλντο

Έσπασε το ρεκόρ του Μέσσι καθώς το προχτεσινό ήταν το 14ο του γκολ στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα ημερολογιακό έτος.

– Η φάση στο Παρκ ντε Πρενς με την Παρί να μην μπαίνει ποτέ στο γήπεδο και τον Ντι Κάπριο με γυαλιά ηλίου στις κερκίδες.

FBL-EUR-C1-PSG-ANDERLECHT

+ Το γκολ της χτεσινής βραδιάς

Οι παίκτες του Άγιαξ κάνουν ότι θέλουν, αλλάζουν οχτώ πάσσες και βάζουν το γκολ που κρίνει το ματς απέναντι στη Σέλτικ.

http://youtu.be/eKaaA4G7Qpo

– Κανένα fair play

Ένας παίκτης της Μαρσέιγ πονάει και είναι κάτω στο έδαφος, οι συνάδελφοι του της Νάπολι δεν πετούν τη μπάλα εκτός, κάνουν αντεπίθεση και κάνουν το 2-1. Υπέροχοι.

http://youtu.be/nQgDGwXbh_g

+ Η αντίδραση των οπαδών της Ντόρτμουντ την ώρα που δέχονται το γκολ από τον Ράμσεϊ της Άρσεναλ.

dortmund fans

+ Ο μεγάλος επιθετικός

Ο Σαμουέλ Ετό κυνηγά όλες τις φάσεις και κοροϊδεύει άλλον ένα τερματοφύλακα.

etoo

+ Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζετε από 22 παίκτες και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Άγγλοι τους Γερμανούς. Oh wait.