Κριός

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με ένα πολύ καλό νέο: η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ευνοεί τις σχέσεις, τη συναισθηματική σου ζωή και τα οικονομικά. Αργότερα, όταν θα περάσει στον Ταύρο, θα εστιάσει κυρίως στα οικονομικά, αλλά η προεργασία θα αρχίσει από τώρα.

Λίγες μέρες μετά, στις 7, έρχεται μια πολύ καλή πανσέληνος στα ερωτικά σου. Και ακούγοντας πανσέληνο μπορεί να σκέφτεσαι “δυσκολία”, αλλά φυσικά δεν είναι πάντα έτσι. Η πανσέληνος αυτή μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα ή ένα πολύ σημαντικό ξεκαθάρισμα σε μια σχέση. Στις 16 ο Άρης θα βρεθεί στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι θα έχεις αρκετή δουλειά πλέον και για ένα μεγάλο διάστημα.

Η εργασία και τα επαγγελματικά γενικά θα γίνουν κεντρικά θέματα αυτή την περίοδο, αλλά φυσικά θα είσαι στα πιο δημιουργικά και παραγωγικά σου. Όμως υπάρχει ένα θεματάκι: ό, τι και να κάνεις, πρέπει να το κάνεις προσεκτικά και όσο πιο αργά μπορείς, επειδή από τις 17 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Μπορεί να φέρει και κάποιες σκέψεις στην επιφάνεια που θέλουν επεξεργασία – ή κάποιες επιθυμίες.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος