pop-krios

Κριός

Καλό θα ήταν να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου και να αναλάβεις νέα πράγματα, ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα προφανώς. Είναι πιθανό να χρειαστεί ιδιαίτερη οργάνωση, μπορεί όλα αυτά με τα οποία καταπιάνεσαι να σε γεμίζουν, αλλά προφανώς για να υπάρξει χρόνος ίσως πρέπει να απαλλαγείς από κάποια άλλα που ενδεχομένως σε αδειάζουν. Ταυτόχρονα ο έρωτας εξακολουθεί να είναι ένα θέμα που σε απασχολεί, όπως και η δημιουργικότητα και τα παιδιά. Και φυσικά στο πλαίσιο της όψης της Αφροδίτης με τον Ουρανό (στο ζώδιό σου ο τελευταίος και η πρώτη στον πέμπτο οίκο σου) οι εκπλήξεις στον συναισθηματικό τομέα έρχονται απροσδόκητα και έχουν πολύ ενδιαφέρον.

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Σημαντικό να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου, ακόμη κι αν ένας στόχος σου είναι καθαρά πρακτικός, ακόμη κι αν σαν άνθρωπος λειτουργείς κυρίως “παραγωγικά”, ποιος είπε ότι η δημιουργική προσέγγιση δεν είναι εφικτή στα πάντα, και στην περίπτωσή σου αυτή την περίοδο εξαιρετικά αποτελεσματική. Μέσα σε όλα, ο έρωτας, πανταχού παρών να σου υπενθυμίζει ότι υπάρχεις και ότι ο χρόνος τελικά είναι κάτι που άλλοτε το αντιλαμβάνεσαι να τρέχει και άλλοτε να προχωράει νωχελικά. Και αν είσαι γονιός, οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου έχουν να σου προσφέρουν απίστευτη ικανοποίηση.

Υ.Γ. Αν είσαι πρόθυμος να συνεργαστείς, τα αποτελέσματα θα είναι καλά, αν και η συνεργασία, ειδικά με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον ή με συγκάτοικους, μπορεί να έχει ορισμένες δυσκολίες. Ίσως κάποιος νιώθει ότι ασχολείται περισσότερο από τον άλλον ή ότι προσπαθεί και δεν έχουν αντίκρισμα οι προσπάθειές του.

line-630

pop-didymoi

Δίδυμοι

Αν θέλεις να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές σε θέματα που αφορούν το σπίτι, αν θέλεις να μετακομίσεις για παράδειγμα και είσαι σε φάση έρευνας για νέα κατοικία, τότε έχεις πέσει σε μια πολύ καλή περίοδο (μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου), κατά την οποία όλα τα σχετικά θέματα ευνοούνται. Ο τέταρτος οίκος όμως, ο οποίος ενεργοποιείται με τη νέα Σελήνη στις 25, αφορά και την αίσθηση ασφάλειας, τη συναισθηματική σου ισορροπία και τροφοδοσία, τις ρίζες, τη μητέρα, την αίσθηση ότι ανήκεις σε μια “οικογένεια” που μπορεί βέβαια να είναι για σένα τα πετ σου, οι φίλοι, ο σύντροφος, μια ομάδα ανθρώπων. Ταυτόχρονα είσαι σε μια πολύ επικοινωνιακή φάση: Μπορείς να γνωρίσεις κόσμο και να έρθεις απρόσμενα κοντά με νέους ανθρώπους.

Υ.Γ. Μια νέα συμφωνία στον ορίζοντα.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Ίσως διάφορα συναισθηματικά θέματα να σε απασχολούν περισσότερο αυτές τις μέρες, και δεν μιλάμε φυσικά αποκλειστικά για μια ερωτική υπόθεση, αλλά γενικά για τα συναισθήματα και τις σχέσεις σου με τους άλλους, ακόμη και για αυτές που σε έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα στο παρελθόν. Ταυτόχρονα όμως η προσοχή σου φαίνεται ότι πρέπει να στραφεί και σε ορισμένα πρακτικά ζητήματα, πρώτα από όλα στη δουλειά, που φαίνεται ότι μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον, μια νέα πρόταση ίσως, μια νέα συνεργασία, ένας νέος πελάτης, ένα νέο εγχείρημα. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο, εκτός που σου χαρίζει απίστευτες διαπραγματευτικές ικανότητες, πολύ πιθανό να φέρει και μια συμφωνία ή μια γνωριμία που να έχει ενδιαφέρον και μέσα από αυτήν να προκύψει μια επαγγελματική ευκαιρία.

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!