28_08127268.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος δεν τα κατάφερε στην καρμανιόλα Β’ Αθηνών. Ο, πρώην πια, υπουργός Εσωτερικών δεν είναι σε μια από τις 11 θέσεις που οδηγούν στο κοινοβούλιο. Άδικο; Μπορεί! Ο κ. Ντινόπουλος είχε βέβαια στο παρελθόν και άλλες ασχολίες. Δημοσιογράφος ολκής με ανταποκρίσεις από πολέμους και από rave party. Επίσης έχει διατελέσει και δήμαρχος Βριλησσίων με μια έντονη αγωνιστική παρουσία. Αυτή η παρουσία είναι άλλωστε που τον χαρακτηρίζει και πρέπει να τονιστεί με τα δύο παρακάτω βίντεο. Είναι λυπηρό ότι δεν έχει δοθεί σε αυτά η απαραίτητη προσοχή. Να σημειωθεί ότι τα ντοκουμέντα είναι από το προσωπικό του κανάλι. Να πέσουν τα βίντεα! 

ΒΙΝΤΕΟ Νο1 

http://youtu.be/_GYCt_CGLCM

Η ζωή του Αργύρη σε 37 δευτερόλεπτα. Συγκινητικό, λυρικό αριστούργημα σε μια ρεαλιστική φόρμα. Ξεκινά με οικογενειακές φωτογραφικές αναμνήσεις, αγκαλιές και αγάπες με ψηφοφόρους, ωραίες, απλές στιγμές. Κάποια στιγμή το οικογενειακό αφήγημα περνά σε αστυνομική περιπέτεια. Στο 14 δευτερόλεπτο, ο Αργύρης, ως τοπικός άρχοντας,  κλωτσά έναν άνδρα της ομάδας ΜΑΤ στο κεφάλι. Για να συμβεί αυτό έχει καβαλικεύσει μια μπουλντούζα. Ωραία πράματα. 

BINTEO Νο2

http://youtu.be/VYSdi_4OS5A

Το αριστούργημα έχει την ονομασία «Τ’ απρόοπτα του ρεπορτάζ». Εδώ τα βάζει με μια κυρία-εμπόδιο γιατί δεν του επιτρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Στο τέλος τα πράγματα σκουραίνουν αλλά δεν θέλω να το μαρτυρήσω.  

ΒΙΝΤΕΟ BONUS 

http://youtu.be/PnT7uO1FI8Y

Η πολιτική χάνει, η λογοτεχνία κερδίζει! Αν κάποιος χάνει, είναι η «Πρόβα Νυφικού».  Και το «Τρίτο Στεφάνι».