Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaPOPTV

The Parties: Τι γυρεύει ο Στέλιος Παπαδόπουλος στο γραφείο της Popaganda;

Μια συνηθισμένη μέρα στο site, έφερε ένα ασυνήθιστο πάρτι στην Αθηναΐδα.

https://youtu.be/__UNJv2CcBk

Στις 18 Σεπτεμβρίου το popaganda.gr έκλεισε δύο χρόνια. Έσβησε δύο κεράκια σε ένα πάρτυ μεταξύ συγγενών και φίλων (για τέτοιο προοριζόταν, άσχετα πως εξελίχθηκε) στην στοά Κουρτάκη, στα γραφεία μας όπου πατήθηκε και το παρθενικό publish δυο χρόνια πριν. Το μυαλό όλων μας όμως ήταν στα Πάρτυ τα Μεγάλα. Εκεί που θα το γιορτάζαμε με όλους εσάς. Τους αναγνώστες και τους συνεργάτες που μας εμπιστευθήκατε και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κάνατε ένα αληθινά ανεξάρτητο site με μια παλιομοδίτικη εμμονή στην παραγωγή πρωτογενούς περιεχομένου να περάσει το Μισό Εκατομμύριο μοναδικών επισκεπτών σε χρόνο-ρεκόρ… αλλά και να πρωταγωνιστεί στο talk of the town για τις προτάσεις, τα αντανακλαστικά και την αισθητική του.

Όλα αυτά τα σκεφτόμασταν μέχρι που ήρθε ο Στέλιος Παπαδόπουλος στο γραφείο. Ο Στέλιος είναι ο  δικός μας Ambassador της Jose Cuervo. Μας έφτιαξε ένα Authentic Mexican Squeeze και όλα αποφασίστηκαν.

unnamed (3)
Από τις 22.00 και μετά το Σάββατο 21 Νοεμβρίου θα είμαστε στην Αθηναΐδα για να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι. Μουσική θα διαλέξει ένα πολυσυλλεκτικό line-up με μερικά από τα πιο δημοφιλή dj acts των τελευταίων χρόνων: Armani Had A Softer Touch, Oh Yeah!, Λατέρνατιβ, DJ Quentin aka Ντίνος ΓκουτζουλούςBad SpencerDiskotekken.
Όλα αυτά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πολλές εκπλήξεις και άφθονα δωρεάν κοκτέιλ από τη Jose Cuervo(όπως φυσικά έγινε και στη Θεσσαλονίκη).
Σας περιμένουμε!
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.