Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.05.2022

Ο θρυλικός Βρετανός παραγωγός Adrian Sherwood στο ΚΠΙΣΝ

Έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Slits, Nine Inch Nails, Depeche Mode, Fall, Blur,Einstürzende Neubauten και το Σάββατο 10/02 έρχεται στην Αθήνα για μία ανοιχτή συζήτηση με τον Cayetano κι ένα DJ set.
Ο θρυλικός Βρετανός παραγωγός Adrian Sherwood στο ΚΠΙΣΝ

Το ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει τα SNFCC Sessions, μια σειρά μουσικών συναντήσεων με καλεσμένους από την παγκόσμια και εγχώρια μουσική σκηνή οι οποίοι μέσω μια ανοιχτής συζήτησης μοιράζονται την εμπειρία τους, ενώ στη συνέχεια μας προσκαλούν σε ένα DJ set.

Αυτόν τον Φεβρουάριο καλεσμένος των SNFCC Sessions είναι ο μουσικός παραγωγός Adrian Sherwood, ιδρυτής της ανεξάρτητης δισκογραφικής On-USound.

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες ο Sherwood καινοτομεί με τις μουσικές παραγωγές του στη Βρετανική dub και reggae σκηνή, και το όνομά του έχει συνδεθεί με καλλιτέχνες όπως οι Lee Scratch Perry, Primal Scream, Depeche Mode, Asian Dub Foundation, Little Axe και Sinéad O’Connor, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά του και στον χώρο της  punk, post-punk, bass και πειραματικής μουσικής.

Οι συνεργασίες και οι παραγωγές του εκτείνονται από τους The Slits στους Nine Inch Nails, από τους Depeche Mode στους The Fall και από τους Blur στους Einstürzende Neubauten.

To 2016 και το 2017 ο Sherwood εμφανίστηκε σε φεστιβάλ όπως τα Outlook, Dimensions, Dekmantel, Dour, Terraforma, Festival No.6, , Worldwide αλλά και μαζί με τους Massive Attack, ενώ το 2018 ξεκινάει περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Όπως σε κάθε έκδοση των SNFCC Sessions, πριν από το DJ set θα προηγηθεί μία ανοιχτή συζήτηση με το κοινό – τη συγκεκριμένη θα την συντονίσει ο Έλληνας μουσικός και παραγωγός, Cayetano.

Σάββατο 10/02 | 
19.30-20.30 Ανοιχτή συζήτηση, συντονίζει ο Cayetano
21.00-23.00 DJ set

Ελεύθερη είσοδος, με σειρά προτεραιότητας.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 στον Πύργο Βιβλίων ΕΒΕ, ενώ το DJ set στο ΦΑΡΟ.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.