Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
03.10.2022

Η Ζαρούλια διορίστηκε στη Βουλή λίγες μέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή

Ο Μιχαλολιάκος έσπευσε να διορίσει τη σύζυγό του σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, λίγες μέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την εγκληματική οργάνωση.
Η Ζαρούλια διορίστηκε στη Βουλή λίγες μέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή

Έκπληξη και ερωτηματικά προκαλεί ο διορισμός της χρυσαυγίτισσας Ελένης Ζαρούλια στη Βουλή σε θέση μετακλητού υπαλλήλου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, όπως και κάθε αρχηγός πολιτικού κόμματος που έχει περάσει από τη Βουλή, δικαιούται βάσει κανονισμού να διατηρεί πολιτικό γραφείο στη Βουλή και αντίστοιχες θέσεις μετακλητών υπαλλήλων. Έτσι, έσπευσε να διορίζει τη σύζυγό του λίγες μέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την εγκληματική οργάνωση.

«Η σημερινή απόφαση του κ. Τασούλα για το διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στην Ελληνική Βουλή σε θέση μετακλητού υπαλλήλου προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, «η ελληνική κοινωνία αναμένει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη δικαστική απόφαση που θα οδηγήσει στο οριστικό τέλος τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηγή: avgi.gr

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.