Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.06.2022

Η Fischer απένειμε για έβδομη συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού Fischer στο 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Για άλλη μια φορά το κοινό της Θεσσαλονίκης αγκάλιασε με ενθουσιασμό τον θεσμό των Βραβείων Κοινού Fischer, καθώς όλο και περισσότεροι θεατές επισκέπτονται το φεστιβάλ κάθε χρόνο και αναδεικνύουν τις επιλογές τους.
Η Fischer απένειμε για έβδομη συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού Fischer στο 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του κινηματογράφου, απονέμοντας τα Βραβεία Κοινού Fischer, στο πλαίσιο της τελετής λήξης του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στον εμβληματικό κινηματογράφο Ολύμπιον. 

Περισσότεροι από 60.000 θεατές παρακολούθησαν τις προβολές καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ απολαμβάνοντας μοναδικές δημιουργίες. 

Για άλλη μια φορά το κοινό της Θεσσαλονίκης αγκάλιασε με ενθουσιασμό τον θεσμό των Βραβείων Κοινού Fischer, καθώς όλο και περισσότεροι θεατές επισκέπτονται το φεστιβάλ κάθε χρόνο και αναδεικνύουν τις επιλογές τους. 

Η Ιωάννα Στρουμπή, Senior Brand Manager της Fischer, από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, απονέμοντας τα βραβεία στους δημιουργούς, έκανε λόγο για τον μαγικό ρεαλισμό της πραγματικότητας που έρχεται πιο κοντά μέσω των ντοκιμαντέρ, για την μαζική συμμετοχή του κοινού στα Βραβεία Κοινού Fischer, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ταλέντο των δημιουργών και την υποδειγματική δουλειά από πλευράς διοργάνωσης.

Ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Κωστής Ζαφειράκης, παρουσίασε τη βραδιά, καθώς την τελετή λήξης παρακολούθησαν εκλεκτές προσωπικότητες τόσο από τη καλλιτεχνική όσο και από τη πολιτική και επιχειρηματική σκηνή της χώρας. 

Στο πλαίσιο της τελετής, στον κινηματογράφο Ολύμπιον προβλήθηκε το «Maiden» του Alex Holmes που ακολουθεί την ιστορία του νεαρού skipper, Tracy Edwards.

Στη φετινή διοργάνωση προβλήθηκαν συνολικά 227 ντοκιμαντέρ, με κάποια από αυτά να ξεχωρίζουν στα μάτια και τις καρδιές των θεατών, ψηφίζοντας υπέρ τους στα Βραβεία Κοινού Fischer. 

Συγκεκριμένα, νικητές μέσα από τις συνολικά 22.304 ψήφους του κοινού αναδείχθηκαν τα εξής ντοκιμαντέρ: 

Στην κατηγορία άνω των 50’ νικητές αναδείχθηκαν «Η Μπάντα» του Νίκου Ασλανίδη (Ελλάδα) και «Η σιωπή των άλλων» σε σκηνοθεσία Αλμουδένα Καρασέδο (Ισπανία). 

Ενώ για παραγωγές κάτω των 50’ βραβεύθηκαν «Τα Καναρίνια» του Γιώργου Κυβερνήτη (Ελλάδα) και το ντοκιμαντέρ «Χτες/Αύριο» σε σκηνοθεσία Ραούλ Ριμπενμπάουερ (Ισπανία).

Η βραδιά συνεχίστηκε, με τους εκλεκτούς καλεσμένους της αγαπημένης μπίρας να διασκεδάζουν με μοναδικές μουσικές επιλογές και παγωμένη Fischer στο Ypsilon bar! 
Όλες οι κινηματογραφικές στιγμές ξεκινούν και τελειώνουν με μία Fischer!
Fischer, It’s About Taste.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.