Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
23.09.2021

Δείτε το νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του James Bond

Ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται για τέταρτη φορά τον πράκτορα 007, έχοντας στο πλευρό του τη Μόνικα Μπελούτσι, στο «Spectre» που θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 12 Νοεμβρίου 2015.

Ένα μονόλεπτο βίντεο από τη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του Σαμ Μέντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη οι θεατές των τελικών του NBA.

Στο νέο trailer του «Spectre», που στη χώρα μας θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου, βλέπουμε μεταξύ άλλων την Ιταλίδα καλλονή Μόνικα Μπελούτσι σε ένα τρυφερό τετ α τετ με τον 007.

Ο θρυλικός πράκτορας φαίνεται να κρύβει ένα μυστικό που δεν θέλει να το μάθει κανείς. Η Μάνιπενι (Ναόμι Χάρις) ενημερώνει τον Τζέιμς Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) ότι μετά την καταστροφή του πατρικού του (στο τέλος του Skyfall) βρέθηκαν κάποια προσωπικά αρχεία του. Βλέπουμε τον γνωστό πράκτορα να κρατά μία φωτογραφία που δείχνει δύο αγόρια και έναν ενήλικα -το πρόσωπο του ενός αγοριού δεν φαίνεται, καθώς η φωτογραφία έχει καεί από τη φωτιά. Το κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του 007 τον οδηγεί να αποκαλύψει μια εγκληματική οργάνωση.

Το Spectre θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 12 Νοεμβρίου 2015.

http://www.youtube.com/watch?v=ixVL2tZNmEM

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.