Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
30.04.2024

”Anytime”: Λαγνεία, φόβος κι εθισμός στο νέο videoclip των Deaf Radio

Η υπερηχητική psychedelic rock μπάντα της Αθήνας συνεργάζεται με τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Στάθη Μουρδουκούτα και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο..
Φωτογραφία:
”Anytime”: Λαγνεία, φόβος κι εθισμός στο νέο videoclip των Deaf Radio

O debut δίσκος των Deaf Radio, Alarm, είναι σχεδόν έτοιμος. Η υπερηχητική μπάντα από την Πρωτεύουσα, μας αποκάλυψε τον Οκτώβρη το δεύτερο single του δίσκου με τίτλο “Anytime”, υπό τη συνοδεία ενός σκοτεινού videoclip, σκηνοθετημένο από τον ταλαντούχο Στάθη Μουρδουκούτα. Πάτα play και νιώσε τα βαριά riffs να σε τραβάνε στην όμορφα βρώμικη, σύγχρονη, psychedelic rock μελωδία τους.

https://www.youtube.com/watch?v=BfAa10Ziq14

Η διεύθυνση φωτογραφίας έχει κινηματογραφική υφή,  με επιρροές από Λάνθιμο μέχρι Aronofsky. Στο clip εκτυλίσσονται σκοτεινές ιστορίες φόβου, εθισμού και λαγνείας, με έντονη πάντα την αίσθηση του χιούμορ. Κατά τη διάρκεια του κλιπ, εναλλάσσονται αμέτρητα πρόσωπα, κάτι που σε απελευθερώνει από τη διαδικασία να ερμηνεύεις κάθε καρέ και κάθε φιγούρα που εμφανίζεται. Το βλέπεις σαν  ένα βίντεο αρτ με εικόνες βγαλμένες από τη μαυρίλα της καθημερινής σου ζωής. Νιώθεις να ταυτίζεσαι. Άλλωστε μιλάει για την γενιά σου. Ο Στάθης Μουρδουκούτας μεταφέρει φυσικά, την αίσθηση των στίχων και της μουσικής της μπάντας, όπου μιλούν για την ατέρμονη αλληλουχία του σκοταδιού στις ανθρώπινες σχέσεις, τις καταχρήσεις, τη ματαιότητα και τα όνειρα. Σαν μια μάχη με τον ίδιο μας τον εαυτό.

524_1_anytimedeafradio

Περισσότερες πληροφορίες για τη μουσική των Deaf Radio μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του συγκροτήματος στο facebook, αλλά και στο Bandcamp.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.