Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.01.2022

15 χιλιάδες άνθρωποι ζήτησαν από τον Will Smith και τη Jada Pinkett να σταματήσουν να μιλούν δημοσίως για τον γάμο τους

Χιλιάδες άνθρωποι υπέγραψαν μια αίτηση για να πείσουν το ζευγάρι να σταματήσει τις συνεντεύξεις για τα προσωπικά τους.

Τους τελευταίους μήνες ο Will Smith και η Jada Prinkett έχουν κάνει πολλές αποκαλύψεις για τον γάμο τους και τη σεξουαλική τους ζωή, κάνοντας ακόμα και τους fans τους να αναρωτιούνται αν θέλουν να ξέρουν τόσα πολλά για την προσωπική τους ζωή.

Έτσι ξεκίνησε μια έκκληση μέσω του Change.org που ζητούσε από τον κόσμο να υπογράψει ώστε οι δημοσιογράφοι να σταματήσουν να ρωτούν το ζευγάρι για την προσωπική τους ζωή. Πάνω από 15 χιλιάδες άνθρωποι υπέγραψαν με τους περισσότερους να δηλώνουν ότι το ζευγάρι μοιράστηκε πολλές περισσότερες πληροφορίες από όσο θα ήθελαν να ξέρουν και άλλους να λένε πως δεν ήθελαν να γνωρίζουν όσα έμαθαν. 

Από τις 26 Νοεμβρίου, το petition συγκέντρωσε χιλιάδες υπογραφές με τον κόσμο να σχολιάζει τι ήταν αυτό που τους έκανε να εκνευριστούν με όσα έχει αποκαλύψει ο ηθοποιός και η σύζυγός του. “Αυτό με τον εμετό ήταν το κερασάκι στην τούρτα” έγραψε κάποιος αναφερόμενος στα ψυχοσωματικά προβλήματα που είχε ο σταρ αλλά και τις υπερβολικές ώρες που έκανε σεξ με μια κοπέλα του που ήταν άπιστη.

Ο Smith πρόσφατα αποκάλυψε ότι η φαντασίωση του ήταν να έχει “ένα χαρέμι από κοπέλες”, ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά κι ότι είχε μια πολύπλοκη σχέση με τον πατέρα του, ενώ η σύζυγός του αποκάλυψε ότι ο Smith δεν μπορούσε να την ικανοποιήσει σεξουαλικά, ενώ η ίδια ήταν εθισμένη στην πορνογραφία, στο αλκοόλ, την κάνναβη και το σεξ. (Πηγή: madamefigaro.gr)

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.