ΑΓΟΡΑ

Τώρα οι κάρτες Alpha Bank στο Αpple Ρay

Ο εύκολος και ασφαλής τρόπος συναλλαγών με το iPhone ή το Apple Watch.

Όλοι μας ψάχνουμε συνεχώς νέους και έξυπνους τρόπους να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη. Να περιμένουμε λιγότερο στις ουρές και να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο σε συναλλαγές που θα μπορούσαν να έχουν γίνει σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Ευτυχώς η τεχνολογία είναι με το μέρος μας και πλέον τα κινητά, αλλά και τα ρολόγια μας, μπορούν να κάνουν περισσότερα απ’ όσα νομίζαμε. Μέχρι και να μας βοηθήσουν να πληρώσουμε στο σούπερ μάρκετ.

Τα νέα ειδικά για τους κατόχους Apple συσκευών και καρτών Alpha Bank Visa είναι πολύ καλά, αφού η Alpha Bank είναι η πρώτη ελληνική Τράπεζα που προσφέρει το Apple Pay στους Πελάτες της. 

Όχι μόνο γιατί οι Apple users ανυπομονούσαν γι’ αυτή την έλευση τόσο καιρό, αλλά και γιατί ήρθε κυριολεκτικά την στιγμή που θέλετε όσο ποτέ να κάνετε τις αγορές σας ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε το PIN της κάρτας σας… Χωρίς να χρειάζεστε ούτε την ίδια την κάρτα σας! Το μόνο που πρέπει να έχετε μαζί σας είναι το iPhone ή το Apple Watch σας! Επιπλέον, και οι ηλεκτρονικές αγορές σας στο διαδίκτυο γίνονται εύκολα και με ασφάλεια μέσω του Apple Pay. 

Οφέλη 

Έτσι αν αυτό το διάστημα χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι για τις απολύτως απαραίτητες αγορές σας, το μόνο που θα πάρετε μαζί σας θα είναι το iPhone ή το Apple Watch.  Αλλά και όταν κάνετε online αγορές χρησιμοποιείτε το Αpple Pay χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμούς, να καταχωρείτε κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας σας ή να συμπληρώνετε μακροσκελείς φόρμες. Εκατομμύρια καταστήματα δέχονται το Apple Pay online κάνοντας τις αγορές σας πιο γρήγορες και εύκολες από ποτέ. 

Διαδικασία σύνδεσης 

Το πώς θα συνδέσετε την Alpha Bank κάρτα σας είναι επίσης μια πολύ εύκολη διαδικασία. Ανοίξτε την εφαρμογή Wallet στο iPhone σας και απλά προσθέτετε την κάρτα σας.

Την ίδια απλή διαδικασία ακολουθείτε και αν θέλετε να συνδεθείτε μέσω Apple Watch ή iPad και Μac. Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται και μέσα στην ιστοσελίδα www.alpha.gr με αναλυτικά video.

Ασφάλεια

Θέλετε να αισθάνεστε ασφαλείς; Και εμείς το ίδιο! Για αυτό και όταν κάνετε μια αγορά το Apple Pay χρησιμοποιεί έναν αριθμό για τη συγκεκριμένη συσκευή και έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγής. Έτσι ο αριθμός της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται ποτέ στη συσκευή σας και όταν πληρώνετε, οι αριθμοί των καρτών σας δεν κοινοποιούνται ποτέ στους εμπόρους. Επιπλέον, οι συναλλαγές σας γίνονται μέσω Face ID ή Τοuch ID παρέχοντάς σας τη μέγιστη ασφάλεια. 

Η τεχνολογία και η Alpha Bank είναι για άλλη μια φορά σύμμαχοί μας και κάνουν πιο απλή την καθημερινότητά μας. Τώρα μπορείτε να εντάξετε τις κάρτες VISA της Alpha Bank στο Apple Pay – και πολύ σύντομα και τις κάρτες Mastercard. Ταχύτητα, ευκολία, ασφάλεια από τις κάρτες της Alpha Bank στο Apple Pay. 

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.