Υδροχόος

Το πιο σημαντικό νέο του μήνα και ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς είναι η μετακίνηση του Δία στις 2. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης, της θετικότητας, της αισιοδοξίας, ο πιο ανοιχτόμυαλος και γενναιόδωρος από όλους. Θα βρεθεί στον δωδέκατο οίκο σου και θα παραμείνει σε αυτόν έναν ολόκληρο χρόνο.

Τα δώρα που φέρνει είναι περισσότερο “εσωτερικά” (αλλά όχι μόνο).

Σχετίζονται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, τη συνεργασία με τον εαυτό σου και τη “συμπάθεια” προς αυτόν και, γενικότερα, με μια εσωτερική ισχυροποίηση που μπορεί να σε οδηγήσει με μεγαλύτερη ευκολία σε κάθε σου στόχο, άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να είσαι εσωτερικά ισορροπημένος, όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν.

Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια εκπληκτική ηλιακή έκλειψη στις 26 που δείχνει ένα νέο ξεκίνημα κατά πάσα πιθανότητα.

Άλλα δύο πολύ θετικά και σημαντικά: στις 15 ο Δίας θα σχηματίσει την πιο αρμονική δυνατή όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και στις 20 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου για να βελτιώσει όλους τους τομείς της ζωής σου, κυρίως τον συναισθηματικό.

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες