ΑΓΟΡΑ

Με retro διάθεση και αναφορές στο αθλητικό στυλ των 90s, η πολυπόθητη Anaheim Factory συλλογή της Vans επέστρεψε

Εμπνευσμένη από το πρώτο εργοστάσιο της εταιρείας στο Anaheim της California, η πολυαναμενόμενη Anaheim Factory συλλογή επιστρέφει με νέα μοντέλα και επαναφέρει χρωματικές αποχρώσεις από τα αρχεία της Vans.

Για την ανοιξιάτικη συλλογή της, η Vans υμνεί μια πολυαγαπημένη σιλουέτα, το Style 73. Το Style 73 DX περιλαμβάνεται στην νεότερη έκδοση της συλλογής Vans Anaheim Factory και ολοκληρώνεται με μία retro διάθεση, εμπνευσμένη από το αθλητικό στυλ της Vans από τις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Style 73 DX περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο ύψος στη σόλα, το γυαλιστερό φινίρισμα περιμετρικά της σόλας, το suede στο πάνω μέρος του υποδήματος, την custom υφασμάτινη ετικέτα στη γλώσσα και τον UltraCush πάτο, για μεγαλύτερη άνεση και ανθεκτικότητα στους κραδασμούς. 

Χρησιμοποιώντας λεπτομέρειες από τα αυθεντικά μοντέλα που δημιουργήθηκαν τα πρώτα χρόνια του σχεδιασμού υποδημάτων του brand, η Vans επαναφέρει την συλλογή Anaheim Factory για εκσυγχρονισμένη άνεση, σε συνδυασμό με την αναβαθμισμένη τεχνολογία του UltraCush πάτου.

Η συλλογή, επίσης, ενσωματώνει σχεδιαστικές λεπτομέρειες από παλαιότερα μοντέλα της Vans, όπως τις αρχικές ονομασίες των μοντέλων που είχαν νούμερα, τις χρωματικές παλέτες, τα σχέδια, τα βαμβακερά κορδόνια και το αυθεντικό ανθεκτικό ύφασμα στο εσωτερικό, που ολοκληρώνει τη vintage αισθητική.

Το Anaheim Factory Pack Style 73 DX είναι διαθέσιμο σε μαύρο, κόκκινο και ανοιχτό γαλάζιο στα επίσημα κατάστημα της Vans στο The Mall Athens, το Athens Metro Mall και το Nicosia Mall και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. 

#vansgr

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.