Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΑΓΟΡΑ

Οι πιο κουλ τύποι μαζεύονται χάρη στο Superstar των adidas Originals και σπάνε τα στεγανά

Ένα παπούτσι, πέντε δεκαετίες ζωής, καλλιτέχνες, αθλητές, δημιουργοί... Μια ομάδα που φέρνει τα πάνω-κάτω.

Στην ποπ κουλτούρα είναι πολύ λίγα εκείνα τα πράγματα που θεωρούνται εμβληματικά και ακόμα λιγότερα αυτά που διαμορφώνουν την εικόνα μας. Ο κορσές της Μαντόνα στα 90’s, η τζιν πανδαισία του Τζάστιν και της Μπρίτνεϋ και φυσικά το πράσινο φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ, που έμελλε να γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν τα Google Images. Υπάρχει όμως ένα ζευγάρι παπούτσια, που ξεπέρνα όλα τα παραπάνω, γιατί εδώ και πέντε δεκαετίες έχει γίνει αναπόσταστο κομμάτι της καθημερινότητας ανθρώπων με διαφορετικά γούστα, αλλά και διαφορετικό τρόπο ζωής.

Το Superstar των adidas Originals, έκανε την εμφάνισή του πριν από 50 χρόνια και κατάφερε να αγαπηθεί όσο λίγα παπούτσια, από χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι το φόρεσαν με αθλητικές φόρμες, κοστούμια, ακόμα και βραδινές τουαλέτες. Το Superstar όμως, δεν είναι εμβληματικό μόνο για την όψη του, αλλά και για τα όσα συμβολίζει, εντός και εκτός γηπέδων. Την καινοτομία, το θάρρος, την διαφορετικότητα, την όρεξη για δημιουργία και εξέλιξη, την ομαδικότητα, αλλά και το μοναδικό στυλ. Έτσι, το 2020 η οικογένεια των adidas Originals μεγαλώνει και μαζί με τα Superstar, μαζεύει κάτω από την ομπρέλα της δημιουργούς που αλλάζουν τα δεδομένα στον κόσμο της μουσικής, της μόδας, του αθλητισμού και της τέχνης. Η αλλαγή άλλωστε, δεν έρχεται από μόνη της. Θέλει ανθρώπους να δουλέψουν ομαδικά και να την υποκινήσουν.

Η Yara Shahidi, ο Pogba, ο Chris Severn, η Liz Cambage, ο Tracy McGrady και το νεότερο μέλος της ομάδας των adidas Originals, η skater Jenn Soto, είναι μερικοί μόνο από τους δημιουργούς που έχουν αποφασίσει να φέρουν τα πάνω-κάτω στους κλάδους τους, αλλά και να εμπνεύσουν θετικές αλλαγές σε τοπικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Όλοι αυτοί και ακόμα περισσότεροι δίνουν ραντεβού στο βίντεο που σκηνοθέτησε ο Jonah Hill για τα adidas Originals με στοχο να δείξει πως, «Δεν υπάρχει γνώση χωρίς την προηγούμενη γενιά που το έκανε πρώτη. Και δεν υπάρχει αλλαγή ή πρόοδος χωρίς τη νέα γενιά. Έτσι, αν αυτές οι δύο γενιές συναντηθούν, συμβαίνει μια μεγάλη έκρηξη τέχνης και δημιουργικότητας».

Μόνο η ομαδική δουλειά οδηγεί σε ουσιαστική αλλαγή και αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά η ομάδα των adidas Originals, αλλά και όσοι όλες αυτές τις δεκαετίες έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους τα Superstar. Μέσα στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, τα Superstar των adidas Originals συσπειρώνουν κοντά τους ανθρώπους που σπάνε τα στεγανά και τα όρια και αλλάζουν μέσω της δημιουργίας, όλα όσα ξέραμε, καλώντας μας κι εμάς να βοηθήσουμε μέσω της δικής μας δημιουργίας. Μόνο έτσι, αλλάζουν οι κοινότητες και οι ζωές των ανθρώπων. Άλλωστε, η αλλαγή είναι ομαδική υπόθεση.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.