«Γεια σας. Είμαι η Φ.Σ. , είμαι μητέρα πέντε παιδιών, λατρεύω την οδήγηση και η Uber, χωρίς καν να ξέρω στην αρχή τι είναι, μου έδωσε διέξοδο εργασίας, όταν έμεινα άνεργη» μας λέει η νέα και όμορφη οδηγός που ήρθε να μας πάρει από το Φάληρο και να μας πάει στο Σούνιο.

Κατάλαβε την έκπληξή μας και φρόντισε να συμπληρώσει: «Το πρώτο από τα πέντε παιδιά το έκανα πολύ μικρή. Σήμερα είναι ήδη 14 χρόνων. Απ’ ό,τι καταλαβαίνετε τα έξοδα αρχίζουν να ανεβαίνουν».

Τι εννοείτε ότι δεν ξέρατε τι είναι Uber; τη ρωτήσαμε.

«Μόλις είχα μείνει άνεργη. Δούλευα ως οδηγός σε μεγάλο Δήμο. Οδηγούσα από VIP αυτοκίνητα έως νταλίκα. Παλαιότερα οδηγούσα ταξί. Η οδήγηση είναι η ζωή μου. Τη λατρεύω.  Όταν, λοιπόν, είδα ότι μία εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων με οδηγό ζητούσε οδηγούς, ήρθα σε επαφή. Πρώτα περάσαμε από σεμινάρια για το πώς να παρέχουμε ποιοτική υπηρεσία. Πώς να συμπεριφερόμαστε στους πελάτες. Στο τέλος μάθαμε ότι θα χρησιμοποιούμε την εφαρμογή της Uber».

Και ποια ήταν η αντίδρασή σου σε κάτι που δεν ήξερες, συνεχίζουμε.

«Θυμάμαι ότι μόλις γύρισα στο σπίτι και το είπα στα παιδιά μου, εκείνα άρχισαν να πανηγυρίζουν. Θα δουλεύεις για την Uber! Uber χρησιμοποιεί και ο Justin Bieber. Ε, μετά τον Bieber έμαθα και την Uber. Κι όχι μόνο την έμαθα, αλλά κατάλαβα γιατί η εφαρμογή της εξασφαλίζει άνετη, ασφαλή και οικονομική μετακίνηση» μας είπε χαμογελώντας.

Η αλήθεια είναι ότι την εφαρμογή της Uber και την uberX υπηρεσία τη χρησιμοποιούμε και τη γνωρίζουμε καλά. Η γνωριμία μας ωστόσο με την Φ.Σ.  ήταν έκπληξη για εμάς. Ευχάριστος άνθρωπος, ευχάριστη υπηρεσία. Τα «πέντε αστέρια» της βαθμολογίας είναι το λιγότερο που της αξίζει!