Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Η νύχτα είναι μεγάλη και γεμάτη έμπνευση που δεν κοιμάται ποτέ

Όταν νυχτώνει, βάζεις μπροστά τα δημιουργικά σου ταλέντα; Αν ναι, τότε με λίγη τύχη, μπορεί να κερδίσεις ένα δώρο!

«Πέντε τρόποι για να είσαι πιο παραγωγικός», «Πώς θα γίνεται πιο παραγωγικοί», «Τί πρέπει να αλλάξεις για να αυξηθεί η παραγωγικότητά σου». Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα άρθρων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αρκετό καιρό τώρα. Η παραγωγικότητα είναι το ζητούμενο και η μέρα μας δεν πρέπει να έχει «νεκρές» ώρες. Αυτό για το οποίο δεν μιλάει κανείς όμως, είναι κάτι εξίσου σημαντικό, ίσως και περισσότερο καμιά φορά. Τη δημιουργικότητα. Δεν έχει γραφτεί ακόμα εκείνο το άρθρο που θα μας λέει πως θα είμαστε πιο δημιουργικοί. Άλλωστε, η δημιουργικότητα δεν έχει κανόνες, ούτε κουτάκια τα οποία πρέπει να τσεκάρεις. Η δημιουργικότητα είναι μια έννοια τόσο αφηρημένη, όσο και μεγαλειώδης. Το πως θα γίνετε πιο δημιουργικοί, είναι δύσκολο να σας το πούμε, αλλά ξέρουμε σίγουρα ποια ώρα της ημέρας, μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί και σίγουρα δεν είναι αυτή που φαντάζεστε. Γιατί η πιο δημιουργική ώρα της ημέρα δεν είναι καν την ημέρα. 

Η νύχτα είναι εκείνη που μας κάνει πιο δημιουργικούς, που η φαντασία μας οργιάζει και που οι ιδέες αρχίζουν να χορεύουν στο μυαλό μας, σε μια χορογραφία ακανόνιστη αλλά τόσο γοητευτική. 

Η έμπνευση λάμπει τη νύχτα. Τη νύχτα τα πάντα είναι πιο έντονα, ενώ υπάρχει λιγότερο άγχος. Το μυαλό αδειάζει από τις σκέψεις της μέρας και αρχίζει το reboot για την επόμενη μέρα. Οι δημιουργικοί άνθρωποι εμπνέονται περισσότερο τη νύχτα, αισθάνονται πιο ελεύθεροι να εκφράσουν, να καλλιεργήσουν και να μοιραστούν τις σκέψεις τους.

Η νύχτα είναι απελευθερωτική. Την νύχτα δεν υπάρχουν deadlines. Την νύχτα τα τηλέφωνα χτυπούν για να βγούμε βόλτα στους δρόμους της πόλης. Την νύχτα τα μάτια μας πετούν σπίθες. Τα πιο σπουδαία graffiti έχουν γίνει κάποιο βράδυ, τα πιο νόστιμα πιάτα τα έχουν φάει αφού έχει πέσει το σκοτάδι, τις πιο ωραίες μουσικές τις έχουμε ακούσει μπαράκια με χαμηλωμένα φώτα. 

Αυτό ακριβώς εκφράζει και η καμπάνια “Inspiration Never Sleeps” powered by Vuse, όπου το προϊόν της χρονιάς 2021, στην κατηγορία του*, ξέρει πως τη νύχτα μπορούμε να μεγαλουργήσουμε και με την βοήθεια 6 creative influencers, θέλει να μας δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να το κάνουμε. Έξι ξεχωριστοί άνθρωποι της τέχνης και των social media, μαρτυρούν πως τους εμπνέει η νύχτα και πώς απελευθερώνει τη δημιουργικότητά τους. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο “Inspiration Never Sleepspowered by Vuse και να δεις τι έχουν να σου πουν οι 6 Vuse δημιουργοί. Οι εκπλήξεις όμως, δεν τελειώνουν εδώ, αφού επιλέγοντας τον δημιουργό που σου «μιλάει» περισσότερο, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για σύγχρονα, τεχνολογικά δώρα που συνδέονται άμεσα με την έμπνευση.

Άδραξε λοιπόν την νύχτα και μεγαλούργησε όπως μόνο εσύ ξέρεις.

* Το Vuse ονομάστηκε “Προϊόν της Χρονιάς” στην κατηγορία του.  Βάσει ανεξάρτητης έρευνας καταναλωτών που διεξήγαγε η IRI σε μια ομάδα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα

Εδώ μπορείς να πάρεις μέρος στο  “Inspiration Never Sleeps” powered by Vuse και να κερδίσεις μοναδικά δώρα.
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.