ΑΓΟΡΑ

Εκεί που η πολυτέλεια συνάντησε την προσφορά

Η δεξιοτεχνία, το στυλ και η γενναιοδωρία βρίσκονται στο επίκεντρο της πρόσφατης συνεργασίας ανάμεσα στο Chivas Regal και τη βραβευμένη βρετανική ωρολογοποιία Bremont.
Tin_Bottle_PORTRAIT_CMYK

Με ένα ιδιόμορφο πάντρεμα αποφάσισε η εταιρία Chivas και η Βρετανική ωρολογοποιία Bermont να στηρίξουν τους φιλόδοξους αλλά ευάλωτους νέους που θέλουν να κινητοποιηθούν και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

H Bermont σχεδίασε μία σειρά μεταλλικών κουτιών-δώρων για τη Chivas με τίτλο Chivas12 – Made for Gentlemen by Bremont που αποτυπώνουν λεπτομερώς εξαρτήματα από τον εξαιρετικό μηχανισμό των ρολογιών τους. Η Chivas χάρισε το όνομα της για 12 συλλεκτικά επίσης ρολόγια “Chivalry” από ατσάλι και δέρμα αλιγάτορα ενώ υπάρχει ένα κομμάτι από δρύινο βαρέλι παρόμοιο με εκείνα μέσα στα οποία ωριμάζει το γνωστό ουίσκι. Στο ρότορά βρίσκεται η υπογραφή των πρωτομαστόρων Jack και John της Chivas καθώς και στο καντράν το οικόσημο της. Η θήκη του το κάνει ακόμη πιο μοναδικό με μία μεταλλική πλάκα από παλαιό αποστακτήρα σκωτσέζικου ουίσκι. Όλα αυτά προς τιμήν της τελειότητας και της πολυτέλειας.

Η φανς της πολυτέλειας που ήθελαν να αποκτήσουν κάτι από αυτά πήραν μέρος σε δημοπρασία από τις 22 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου η οποία έλαβε χώρο διαδικτυακά. Τα έσοδα διατέθηκαν για την Prince’s Trust, μία Βρετανική φιλανθρωπική πρωτοβουλία που στηρίζει τόσο πρακτικά όσο και οικονομικά άνεργους νέους με ικανότητες και όρεξη σε μία προσπάθεια να σταθεροποιήσουν τη ζωή τους. 

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.