Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΑΓΟΡΑ

Coca-Cola Pop-Up Store: 10 ημέρες γεμάτες στιγμές απόλαυσης!

Πάνω από 51.000 επισκέπτες βρέθηκαν στον απόλυτο Coca-Cola προορισμό!
coca-popup-store8

Αθήνα, 22  Σεπτεμβρίου 2016 – Συλλεκτικά CocaCola αντικείμενα, αμέτρητα happenings, και άφθονη, παγωμένη CocaCola! Το εντυπωσιακό CocaCola PopUp Store κατόρθωσε για ακόμη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα, προσελκύοντας πάνω από 51.000  κόσμο σε μόλις 10 ημέρεςΠρωταγωνιστής ήταν, φυσικά, η νέα συλλογή του αγαπημένου μας brand με μοναδικά t-shirts, καπέλα, σχολικά είδη και βαλίτσες να ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν αγορές στο Coca-Cola Pop-Up Store, έγιναν αρωγοί στην προσπάθεια της Coca-Cola για τη στήριξη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του καταστήματος θα προσφερθεί για την κάλυψη των αναγκών της οργάνωσης. Ακόμη, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν τα χρησιμοποιημένα μπουκάλια CocaCola σε μοναδικά, χρηστικά αντικείμενα, με τη βοήθεια καλλιτεχνών, στο 2nd Life Corner.

Ανάμεσα στα highlights, ήταν οι επισκέψεις δημοφιλών καλλιτεχνών, όπως η Ελένη Φουρέιρα, οι REC και ο Στέλιος Λεγάκης, αλλά και η παρουσία αγαπημένων ραδιοφωνικών παραγωγών από το Athens DeeJay Radio 95,2 , οι οποίοι απογείωσαν τη διάθεση όλων, με τις μουσικές επιλογές τους.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο CocaCola PopUp Store!

#popupathens

#TasteTheFeeling

#cocacolagreece

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.