Η παγκοσμιοποίηση στη μόδα ονομάζεται “συλλογές διάσημων σχεδιαστών για το Η&Μ” – φαίνεται ότι σε όλες τις χώρες κάθε παρουσίαση τέτοιας σειράς τυγχάνει ιδιαίτερου ενθουσιασμού, και μετατρέπεται σχεδόν αυτομάτως σε event πόλης. Η παριζιάνικη συλλογή της Isabel Marant για την πασίγνωστη high street φίρμα είναι ακριβώς αυτό, πολύ ενδεικτική τού τι φοράνε στους δρόμους της Πόλης Του Φωτός: πολύ μαύρο, πολύ μεταλλιζέ/ασημί, και λίγο ροκ εν ρολ σιλουέτα, με ριχτά tops και πανωφόρια, skinny παντελόνια, ankle boots και κασκόλ ή φουλάρια. Σοβαρά, έτσι κάπως είναι η Γαλλίδα που ζει στην πρωτεύουσα εν έτη 2013.

Στη συλλογή Isabel Marant for H&M έχουν προβλεφθεί και οι ανάγκες ανδρών και εφήβων – αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως δεν πρόκειται για αντικείμενο πόθου μόνο των κοριτσιών, αλλά και άλλων, πιο “αδικημένων” από την (συγκριτικά) οικονομική μόδα ομάδων πληθυσμού! Μάλλινο, καραβόπανο και δέρμα σε σοφιστικέ μουντά χρώματα επιστρατεύθηκαν για να ανταποκριθούν στις στιλιστικές επιθυμίες του ευρέος κοινού, και μπορούν να το επιβεβαιώσουν όσοι προνόησαν, έφτασαν στο Η&Μ της Ερμού από νωρίς και απέκτησαν ένα κομμάτι, σε τιμή που μόνο σε σειρά “σχεδιαστή για αλυσίδα” θα μπορούσαν να αποκτήσουν έτσι εύκολα.

Χθες βράδυ, έξω από το Η&Μ στην Ερμού είχε καλοκαίρι και μέσα στο Η&Μ στην Ερμού οι Wedding Singers διασκεύαζαν χιτς των 90s. Είχε πολύ κόσμο, και μια καλοδεχούμενη ατμόσφαιρα πάρτι.

Hn'M-166
Hn'M-53
Hn'M-47
Hn'M-26
Hn'M-126
Hn'M-36
Hn'M-158
Hn'M-144
Hn'M-35
Hn'M-141
Hn'M-44
Hn'M
Hn'M-61
Hn'M-150
Hn'M-145
Hn'M-176
Hn'M-7
Hn'M-13
Hn'M-139
Hn'M-154
Hn'M-41
Hn'M-134
Hn'M-137