Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΠΟΛΗ

Άνευ Όρων, ΤαμΤιΡιΡίμ, Τριανέμι. Η επόμενη μεγάλη μπάντα ζητάει την ψήφο σου

Το Ούζο Πλωμαρίου πήρε τους δρόμους παρέα με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, εντόπισε και μεταμορφώνει μια μπάντα του δρόμου σε μπάντα «Ραντεβού στον ήλιο». Άκου, ψήφισε, κέρδισε!

Άνευ Όρων, ΤαμΤιΡιΡίμ, Τριανέμι. Τρεις μπάντες, ένα ούζο, πολλή μουσική κι όλοι μαζί Ραντεβού στον Ήλιο.

Ραντεβού στον Ήλιο χωρίς παρέα γίνεται; Όχι, δεν γίνεται! Ραντεβού στον Ήλιο με παρέα, χωρίς Ούζο Πλωμάρι γίνεται; Όχι, δεν γίνεται! Ραντεβού στον Ήλιο με παρέα και Ούζο Πλωμάρι χωρίς μουσική γίνεται; Όχι, δεν γίνεται!

Θελήσαμε να ντύσουμε τα καλοκαιρινά μας Ραντεβού στον Ήλιο με ζωντανή μουσική και σκεφτήκαμε να φτιάξουμε μια δική μας μπάντα, την επόμενη μεγάλη μπάντα που θα μας συνοδεύει κατάλληλα με τις μουσικάρες της. Έτσι, τo Ούζο Πλωμαρίου, για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, δημιουργεί μία μουσική μπάντα που θα διασκεδάζει τους θαμώνες συνεργαζόμενων ουζερί, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Κι εγένετο η μπάντα ‘’Ραντεβού στον Ήλιο’’! Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ονομαστεί μία μπάντα που θα μοιράσει ακτίνες αισιοδοξίας με τις μουσικές της μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά και, φυσικά λόγω της ώρας, θα παίζει κάτω από το φως του Ήλιου;

Και πού θα μπορούσε να βρεθεί μια τέτοια μπάντα που ‘’θα το έχει στο αίμα της’’ να παίζει στον Ήλιο; Μα φυσικά στον δρόμο! Μιλάμε για τα παιδιά που συναντάμε σε πεζόδρομους, στενάκια και πλατείες και μας φτιάχνουν τη στιγμή με τα τραγούδια και τις μουσικές τους. Τους μουσικούς του δρόμου!

https://youtube.com/watch?v=Kxdd5DRt9mk

Άνευ Όρων, ΤαμΤιΡιΡίμ, Τριανέμι. Η επόμενη μεγάλη μπάντα ζητάει την ψήφο σου

Και κάπως έτσι βγήκαμε στο δρόμο μαζί με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ψάξαμε, εντοπίσαμε, ακούσαμε και επιλέξαμε τρεις μπάντες.

Άνευ Όρων

Σπύρος, Αφροδίτη και Ιωάννα… ένα συγκρότημα που θα το λατρέψεις «Άνευ Όρων». Μία ξεσηκωτική μπάντα δρόμου, όπου με τις μουσικές της κάτω από τον ήλιο, θα δώσει σε σένα και την παρέα σου την ευκαιρία να ζήσετε μία απρόσμενη συναυλιακή στιγμή. Άκου τους Άνευ Όρων πατώντας το link και δώσε του να καταλάβει!

ΤαμΤιΡιΡίμ

Ο Τάσος, ο Νίκος, ο Ιάσωνας και ο Βίκτωρας, χώρεσαν μουσική ακόμα και στο όνομά τους. Αυτοί είναι οι «Ταμτιριρίμ», ένα μουσικό σχήμα δρόμου, που με την ενέργεια και το κέφι τους κάτω από τον ήλιο, καταφέρνουν να βγάζουν από την ρουτίνα κάθε περαστικό που περνά από μπροστά τους. Άκου τους ΤαμΤιΡιΡίμ πατώντας το link και καλό βόλι!

Τριανέμι

Η Γαβριέλλα, η Ειρήνη και η Μαρία είναι η δική μας Girl Band, οι «αέρινες» παρουσίες που απαρτίζουν το συγκρότημα «Τριανέμι». Η φρεσκάδα και η τόλμη της μουσικής τους, μετατρέπει κάθε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας… σε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία κάτω από τον ήλιο. Άκου τις Τριανέμι πατώντας το link και rock your vote!

Με την ψήφο σου δεν θα επιλέξεις µόνο ποια µπάντα θα γίνει η «Ραντεβού στον Ήλιο» του Ούζου Πλωμαρίου αλλά θα µπεις και στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα 5 τραπέζια για να την απολαύσεις ζωντανά παρέα µε 5 φίλους σου και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου στα ποτήρια σας! Έτσι μπαίνεις και στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα τραπέζι σε ένα Ουζερί της Αθήνας όπου θα απολαύσεις το αγαπημένο σου ουζάκι υπό τους ήχους της απόλυτης καλοκαιρινής μπάντας. Ο διαγωνισμός διαρκεί έως τις 26 Ιουλίου.

Άνευ Όρων, ΤαμΤιΡιΡίμ, Τριανέμι. Η επόμενη μεγάλη μπάντα ζητάει την ψήφο σου και σε περιμένουμε για πολλή μουσική και Ραντεβού στον Ήλιο! Μόλις ψηφίσεις μπαίνεις στην κλήρωση για ένα από τα 5 τραπέζια σε Ουζερί της Αθήνας , για να απολαύσεις μαζί με την παρέα σου το απόλυτο Ραντεβού στον Ήλιο υπό τους ήχους της νικητήριας μπάντας, μέσα στον Σεπτέμβριο. Πάμε παιδιά!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.