Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΠΟΛΗ

Surf Art Festival Vol. 6: Μια Μεγάλη Καλοκαιρινή Γιορτή Στην Καρδιά Της Πόλης

Από 12-14 Ιουλίου η καρδιά της πόλης θα χτυπάει δυνατά στο Surf Art Festival Vol. 6, στο γήπεδο Beach Volley στο Ολυµπιακό Συγκρότηµα Φαλήρου σε µία µεγάλη τριήµερη γιορτή.

To Surf Art Festival είναι µια διοργάνωση µε κεντρικό θέµα το surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δηµιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία και την ευεξία σωµατική και ψυχική! Συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες όπως έκθεση φωτογραφίας, διάφορες κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγµένους καλλιτέχνες καθώς και ανοιχτά workshops, παιχνίδια, φαγητό, μουσική! To Surf Art Festival επιστρέφει για 6η χρονιά δίπλα στη θάλασσα -στα βίντεο μπορείτε να δείτε ενδεικτικά τι γινόταν τις προηγούμενες χρονιές…

https://www.youtube.com/watch?v=mHM9rBvBLq8

Σε ένα πολύ ξεχωριστό χώρο απέναντι από το ΚΠΙΣΝ που αποτελεί µία ιδιαίτερη απόδραση από το αστικό τοπίο γεµάτη µε φοίνικες, λευκή αµµουδιά αλλά και φωτισμό, χώρο στάθµευσης, τουαλέτες και όλα όσα χρειάζονται για να στηθεί µία πολύ οργανωµένη EXPO διάρκειας τριών ηµερών. Παράλληλα γύρω από τον χώρο της EXPO θα εξελίσσεται η µεγάλη γιορτή µας, µε την έκθεση τέχνης, το θερινό σινεµά, το κουκλοθέατρο και τα ακροβατικά, το skate και τα ποδήλατα, την έκθεση μοτοσυκλέτας και τις συναυλίες!

Επίσης θα λάβει χώρα η επίδειξη “Gentlemen’s Race’’ σε συνεργασία µε τη Harley-Davidson και την επίσηµη αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena αλλά και άλλους µεγάλους κατασκευαστές του χώρου. Επίσης λέσχες φίλων Vespa θα οργανώσουν ένα πρωτότυπο ”fun summer race”, µε τίτλο Beachbums and Bikes, γεµάτο από θέαµα και γέλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=d31VwaMaL7k

Η συµµετοχή των σχολών yoga, διαλογισµού, acro yoga θα είναι όπως και πέρυσι στον πυρήνα των παράλληλων δράσεων. Στο Wellness Fest by Surf Art Festival, θα συµµετάσχουν επιλεγµένοι δάσκαλοι για να παρουσιάσουν προγράµµατα γιόγκα, πιλάτες, εναλλακτικής άσκησης, χορού, εκπαιδευτικής παιδικής γιόγκα και µοντέρνων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων! Μία πρόσκληση στους επισκέπτες σε ένα µοναδικό ταξίδι ευεξίας και σύνδεσης µε την καλύτερη πλευρά του εαυτού µας. Τέλος το πρόγραµµα θα πλαισιώνουν σεµινάρια για την οικολογία, τη φύση, τη θάλασσα!

https://www.youtube.com/watch?v=q-hkuMsiEVo&t=1s

Στις 12, 13 και 14 Ιουλίου η καρδιά της πόλης θα χτυπάει δυνατά στο Surf Art Festival Vol. 6, στο γήπεδο Beach Volley στο Ολυµπιακό Συγκρότηµα Φαλήρου σε µία µεγάλη τριήµερη γιορτή σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής. Το καλοκαίρι θα φτάσει λίγο νωρίτερα και φέτος στην πόλη!

Surf Art Festival Vol. 6
12-13-14 Ιουλίου 
Γήπεδο Beach Volley, Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.