Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΕΞΟΔΟΣ

Ο «Μαύρος Γάτος» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να ξαναγίνει το αγαπημένο σας στέκι

Το ιστορικό μπαρ της πλατείας Κωλέττη, με τους δεκάδες θαυμαστές, ετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι τον κόσμο.

Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μαγαζιά των Εξαρχείων, το οποίο γράφει εδώ και μια δεκαετία την ιστορία του στην περιοχή. Ένα μπαρ, όπου όλοι μας έχουμε καθίσει, έστω και μια φορά για κρύες μπύρες τα καλοκαιρινά βράδια με καύσωνα ή για κρασιά στην μπάρα του τον χειμώνα.

Μετά από πάνω από δυο μήνες που παρέμεινε κλειστός, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ο «Μαύρος Γάτος» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του σήμερα για να φιλοξενήσει στα τραπέζια του παλιούς και νέους θαμώνες. Με ποτά σε πολύ οικονομικές τιμές και μουσικές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, γίνεται ο ιδανικός χώρος για χαλάρωση με φίλους τα ζεστά καλοκαιρινά μεσημέρια και βράδια που αναμένονται να έρθουν.

Το street bar της πλατείας Κωλλέτη όμως, προσαρμόζεται και στις επιταγές των νέων συνθηκών που επηρεάζουν όλους μας και παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις και να μην κινδυνεύσει η υγεία τόσο των πελατών, όσο και των υπαλλήλων του. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα που απαιτούνται για την καλύτερη υγεία όλων μας. H επιβλητική μπάρα των 12 μέτρων, γίνεται ιδανικός χώρος για να φιλοξενηθούν παρέες χωρίς να χρειάζεται να είναι κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον, ενώ υπάρχει τζαμαρία που διασχίζει σχεδόν όλο το μαγαζί και η οποία θα μένει ανοιχτή προκειμένου να ανανεώνεται συνεχώς ο αέρας. Τα μέτρα φυσικά θα τηρηθούν και στον εξωτερικό χώρο, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός και τον προτιμούν οι περισσότεροι.

Από τον Οκτώβριο του 2010 που έκανε την εμφάνιση του στην πόλη καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου με την ποιότητα των όσων σερβίρει, αφού ο κατάλογος του έχει τεράστια ποικιλία, ειδικά σε ουίσκι, όσο και με την μοναδική διακόσμηση του, που θυμίζει αμερικάνικο μπαρ της εποχής της ποταπαγόρευσης. Από το πρωί στις δέκα που ανοίγει τις πόρτες του, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας κάτω από τον μεγάλο πλάτανο της πλατείας, που χαρίζει την τέλεια σκιά, μέχρι και αργά τα βράδυ, ο «Μαύρος Γάτος» γίνεται το ιδανικό μέρος για πρώτα ραντεβού, για έξοδο με φίλους και για μεγάλες συζητήσεις. 

Διεύθυνση: Κωλέττη 40-42, Εξάρχεια
Ωράριο λειτουργίας: Από τις 10:00 έως 03:00 – Παρασκευή και Σάββατο μέχρι όσο πάει
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.