Τέρμα πια οι απέλπιδες προσπάθειες για την εύρεση του πιο δροσιστικού ποτού. Όσα παγάκια και αν βάλεις στο τζίν, αυτά εν τέλει θα λιώσουν, η γεύση θα χαλάσει και όλα τα γνωστά. Πλέον όμως η λύση βρίσκεται στην ταράτσα του BIOS και στο Παποτό, το νέο μαγικό συνδυασμό φρέσκων φρούτων και αλκοόλ σε ξυλάκι, που σερβίρεται είτε σε ποτήρι με παγάκια ή σε ποτήρι με κοκτέιλ – το γνωστό και ως Παποτό Κοκτέιλ – για απόλαυση επί δύο.

παποτο 3

Επειδή όμως τα φρούτα είναι πολλά και τα αγαπημένα Παποτά ακόμη περισσότερα, οι δημιουργοί του Παποτού αναζητούν βοήθεια για να διαλέξουν ανάμεσα σε όλες τις γεύσεις. Την Πέμπτη 10 Ιουλίου, έρχεται ένα Παποτό Κρέιζ Νάιτ στην ταράτσα του BIOS για να «βρέξει» παποτά. Ο Ταϋλανδός sous chef μαζί με τους barmen ετοιμάζουν πυρετωδώς σφηνάκια με ό, τι γεύσεις μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους για να τα μοιράσουν σε όλους εμάς που θα γίνουμε παποτο-κριτές. Αφού δοκιμάσουμε όλα τα δωρεάν «παποτοσφηνάκια», θα ψηφίσουμε για το καλύτερο του καταλόγου συμμετέχοντας παράλληλα στο διαγωνισμό για μία τσάντα και ένα t-shirt παποτό. Και για τους φίλους του instagram, το hashtag #papoto, σχεδόν επιβάλλεται.

BIOS, Πειραιώς 84, Αθήνα