ΕΚΘΕΣΗ: “No Respect”: Graffiti και Street Art στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών


Η Στέγη διοργανώνει σε κλειστό χώρο μία έκθεση-καταγραφή της ελληνικής graffiti & street art σκηνής, όπως αυτή αποτυπώνεται σήμερα στους δρόμους της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.
Τα σαράντα έργα που θα δημιουργηθούν επί τόπου και θα καλύψουν τους τοίχους, τις κολώνες, το δάπεδο του εκθεσιακού χώρου, αλλά και τα αυτοκίνητα που θα τοποθετηθούν μέσα σε αυτόν, ανήκουν σε ισάριθμους graffiti και street artists, οι οποίοι προέκυψαν μέσα από έναν μεγάλο αριθμό συμμετοχών από καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στην ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος της Στέγης. Μέσα στον χώρο της έκθεσης θα προβάλλεται making of video υλοποίησης των έργων. Η έκθεση θα συνοδεύεται από κατάλογο με φωτογραφικό υλικό των έργων και με πληροφορίες για τους καλλιτέχνες.

Εμείς πάντως πήγαμε και είδαμε.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα 
Τηλ: 2109005800
12:00-21:00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: The DeathDisco Society στο DeathDisco


Κάθε Σάββατο τo DeathDisco δείχνει την αγάπη του για τα 80”s! Κάθε Σάββατο το DeathDisco αναζητά τους πιο ενδιαφέροντες νέους ήχους της εναλλακτικής μουσικής! Κάθε Σάββατο το DeathDisco διοργανώνει ένα πάρτι με τα καλύτερα new wave, 80’s, EBM, post punk, minimal, indie, gothic, electro τραγούδια από τα 80’s μέχρι και σήμερα!

DeathDisco  Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Ψυρρή
24.00 μ.μ.
Είσοδος: 5 E (με μπύρα/κρασί)

ΠΑΡΤΙ: Kolasi Night στο ΤΩΡΑ Κ44


Είναι ωραία στον Παράδεισο. Το λένε και οι Τρύπες. Αλλά η νοοτροπία του Sex, Drugs and Rock N’ Roll και λίγο του YOLO (που είναι και της μόδας) σε κάνει να θέλεις να τα κάνεις λίγο κόλαση πριν σκάσει το μεγάλο “game over”. Όχι για τη μπόνους πίστα – παράδεισος αλλά για το ίδιο το “παιχνίδι”. Και αν δεν σε σοκάρει σχεδόν τίποτα πια και αρχίζεις να ανησυχείς… Join us!

ΤΩΡΑ Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Τηλ: 2103423560
23.45 μ.μ.
Είσοδος: 4 E με μπύρα

ΠΑΡΤΙ: 2 Years Komma στο Komma Bar


Αυτό το Σάββατο κλείνουμε δύο χρόνια λειτουργίας και σας καλούμε να το γιορτάσουμε μαζί με ένα μεγάλο πάρτι μετά την Ανάσταση, πιθανότατα το μεγαλύτερο στην Αθήνα -ένεκα και των ημερών.Έχουμε πολλά πράγματα να θυμόμαστε, αρκετές θρυλικές στιγμές από τα δύο πρώτα χρόνια. Κάποιες από αυτές θα δείτε και πιο κάτω. Μπαίνουμε στον τρίτο χρόνο λειτουργίας ανανεωμένοι, πιο όμορφοι και “ευρύχωροι” από ποτέ, έτοιμοι για ακόμα μεγάλα πράγματα.Τη μουσική στο πάρτι γενεθλίων μας θα αναλάβει η Methi Blone, μια dj που ενσαρκώνει το πολυσυλλεκτικό πνεύμα του Komma. Είναι ικανή να μας ροκάρει, αλλά και να μας χορέψει σε nu disco και dance ρυθμούς με την ίδια μαεστρία.

Komma Bar, Μαυροκορδάτου 6, Αθήνα
Τηλ:2130238555
22.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ:Flippinradio x Symposium Sessions στο Senza


Ο Flippinradio σε συνεργασία με την ομάδα του Symposium συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά events στο υπόγειο του Senza.Strictly Deep / Tech / House. Στα decks: Stefani & A.Kouklakis.

Senza, Λέκκα 23-25, Αθήνα
Τηλ: 2103251789
23.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

MOΥΣΙΚΗ: Oneiromancers:Rebirth στο DeathDisco


Πιστοί στο ραντεβού τους με τις πιο παράξενες νύχτες του χρόνου,-όπως άλλωστε είναι και το ίδιο το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν τα όνειρα-οι κριτές αυτών επιστρέφουν κοντά σας τη μέρα της Ανάστασης και αποκωδικοποιούν όλα τα καταπιεσμένα ένστικτα και όλα θα γίνουν νηφάλια.Tο μάθημα αυτό θα πάρετε, μπορείτε να ονειρευτείτε με όλες τις αισθήσεις σας και να τα δείτε με σάρκα,οστά και ενέργεια να χτίζονται μπροστά σας. H δύναμη των επιθυμιών είναι πιο δυνατή από το rem στάδιο και κάθε άλλο θολό τοπίο.

DeathDisco  Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Ψυρρή
Κυριακή 23.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

HXOΣ: The Melter #2 με Èlg (FR)- Fusiller (FR) – Kωστή Δρυγιανάκη (GR) -Sister Overdrive (GR) στο Boiler


Το «Μelter» είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια από το δραστήριο αθηναϊκό δισκοπωλείο Vinyl Microstore και την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Phase! που σκοπό έχει να παρουσιάσει ιδιαίτερα events με φρέσκα ονόματα του εξωτερικού, πλαισιωμένα από αντίστοιχα εγχώρια σχήματα. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο του φεστιβάλ είναι ότι το εκάστοτε line-up απαρτίζεται αποκλειστικά από solo acts. Το παρθενικό «Melter» πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιουνίο με αξιομνημόνευτες performances από τους Sewn Leather (US), Dracula Lewis (IT), Jaws (US) και Turbo Teeth (GR). Για δεύτερη χρονιά, φέτος, το «Melter» οραματίζεται μια νέα, άμεση και διαφορετική αντίληψη του τρόπου διεξαγωγής της παραγωγής του και φιλοδοξεί στο να δημιουργήσει έναν καινούριο, απλούστερο και έντιμο τρόπο συμμετοχής του συναυλιακού κοινού καθώς επίσης και έδαφος για προβληματισμό και διάλογο για το τι συμβαίνει στην πόλη μας.

Boiler,Βλαχάβας 9, Αθήνα
Κυριακή 21.0 μ.μ.
Είσοδος: Paypal Donation εδώ