ΜΟΥΣΙΚΗ: My Boom Raise The Dead label night με Blend Mishkin + BnC + Mr. SoundProof στο Six D.o.g.s

My Boom Raise The Dead είναι το νέο label των ιδρυτών της Cast-a-Blast. Ο Blend Mishkin ως Mr. Mention και ο BnC ως Bossy Ride φέρνουν στο τραπέζι τα καινούρια τους projects σε ρυθμούς electro dancehall, moombahton, trap hip hop και drum & bass. Οι πρώτες κυκλοφορίες ‘My Boom Raise The Dead Volume 1/2/3’ καθώς και η σειρά από mash-ups που κυκλοφορούν δωρεάν στο διαδίκτυο είναι η αφορμή για να γιορτάσουν επίσημα το νέο τους εγχείρημα με ένα μεγάλο πάρτι. Στα decks του Six D.o.g.s, Blend Mishkin, BnC και Mr. SoundProof, θα δώσουν ο καθένας το ξεχωριστό του στιλ σε μια βραδιά με άφθονο μπάσο και τροπικούς ρυθμούς.

Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ: 2103210510
22.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΕΚΘΕΣΗ: “No Respect”: Graffiti και Street Art στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών


Η Στέγη διοργανώνει σε κλειστό χώρο μία έκθεση-καταγραφή της ελληνικής graffiti & street art σκηνής, όπως αυτή αποτυπώνεται σήμερα στους δρόμους της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.
Τα σαράντα έργα που θα δημιουργηθούν επί τόπου και θα καλύψουν τους τοίχους, τις κολώνες, το δάπεδο του εκθεσιακού χώρου, αλλά και τα αυτοκίνητα που θα τοποθετηθούν μέσα σε αυτόν, ανήκουν σε ισάριθμους graffiti και street artists, οι οποίοι προέκυψαν μέσα από έναν μεγάλο αριθμό συμμετοχών από καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στην ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος της Στέγης. Μέσα στον χώρο της έκθεσης θα προβάλλεται making of video υλοποίησης των έργων. Η έκθεση θα συνοδεύεται από κατάλογο με φωτογραφικό υλικό των έργων και με πληροφορίες για τους καλλιτέχνες.

Εμείς πάντως πήγαμε και είδαμε.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα 
Τηλ: 2109005800
12:00-21:00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: The 4AD Holy Night στο DeathDisco


Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μεταξύ άλλων μια καλή αφορμή για ένα αφιέρωμα του Death Disco στους σκοτεινούς, μελαγχολικούς και ρομαντικούς ήχους του παρελθόντος. Dark Wave, Ethereal, Apocalyptic Folk, Cold Wave και ιδιαίτερη μνεία στη σπουδαιότερη ίσως δισκογραφική εταιρία των 80’s την 4AD!Στα decks θα είναι ο Κώστας Μπρέλλας (postwave.gr), o Τόλης Ελεφάντης (stille nacht) και ο resident του Death Disco Λεωνίδας Σκιαδάς.

DeathDisco  Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Ψυρρή
23.00 μ.μ.
Είσοδος: 5 E (με μπύρα/κρασί)

ΠΑΡΤΙ: Βοήθεια Μας στο ΤΩΡΑ Κ44


Μουσικές από τους Not Sober Parties X Pinokio true tm (March, Andrew, DeMar, Hardpan, Mike) για ένα μοναδικό βράδυ!

ΤΩΡΑ Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Τηλ: 2103423560
23.00 μ.μ.
Είσοδος: 3 E με μπύρα

ΜΟΥΣΙΚΗ: Black Velvet Rabbtis (Hosted By K.Bolas & N. Hayia) στο Key Bar


Μεγάλη Παρασκευή και οι Ν.Χάγια και Κ.Μπόλας ξαναχτυπούν ως Black Velvet Rabbits στο KEY, ντυμένοι στα πασχαλιάτικα και με μοναδικό σκοπό να φέρουν μια ώρα αρχύτερα την ανάσταση στην βραδινή διασκέδαση. Βοήθεια μας (σας).

Key Bar, Πραξιτέλους 37, Αθήνα
Τηλ: 2103230380
22.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΜΟΥΣΙΚΗ: Andreas Mint djset στο Magaze Lounge Bar


Disco / Old School House ήχοι για ένα ωραίο και χορευτικό βράδυ!

Magaze Lounge Bar, Αιόλου 33, Αθήνα
Τηλ: 2103243740
21.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη