Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΠΟΛΗ

Οι freestylers επιλέγουν την Αθήνα το καλοκαίρι, γιατί ξέρουν ότι τότε είναι πιο όμορφη από ποτέ

Το μοναδικό αττικό φως, οι κοντινές παραλίες, οι δρόμοι χωρίς κίνηση, τα μπαρ χωρίς συνωστισμό κάνουν την Αθήνα ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό για όσους ξέρουν να επιλέγουν.

 

Αυτό το κείμενο είναι μια ωδή σε όλους τους freestylers. Αυτούς που είναι free… από επιλογή. Που γράφουν τους δικούς τους κανόνες, όχι από εκκεντρικότητα, αλλά γιατί τους αρέσουν καλύτερα. Δεν είναι ιδιότροποι. Είναι οι πρωτοπόροι που είδαν μπροστά από τους άλλους και αποφάσισαν να κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο τους. Είναι επαναστάτες με αιτία που δεν σκέφτονται έξω από το κουτί αλλά έξω από τη σφαίρα. Δεν ήρθαν για να επιβάλλουν τις επιλογές τους. Ήρθαν να μοιραστούν μαζί μας τον τόσο free τρόπο σκέψης τους και να μας κάνουν να δούμε την καθημερινότητα (και όχι μόνο) με άλλο μάτι. Ήρθαν να πιούμε όλοι μαζί ΑΜΣΤΕΛ Free γιατί είναι η δική μας επιλογή, η ανάλαφρη σαν μπαλόνι που ανεβαίνει στον καταγάλανο αττικό ουρανό. 

Ζω ως freestyler στην Αθήνα πάνω από 20 χρόνια. Αυτές οι δύο δεκαετίες με βοήθησαν να ανακαλύψω σημαντικές αλήθειες της ζωής, μία από αυτές είναι ότι η καλύτερη εποχή της πρωτεύουσας είναι το καλοκαίρι, ναι το καλοκαίρι.

Είναι πολύ απλό. Ποτέ δεν θα έχεις την ευκαιρία να δεις την Αθήνα πιο ήρεμη, χωρίς στριμωξίδι στο μετρό, στο λεωφορείο, στο τραμ. Ποτέ δεν θα μπορέσεις να κινηθείς πιο άνετα στους δρόμους της, είτε ως πεζός είτε ως οδηγός, αφού το μποτιλιάρισμα είναι ανύπαρκτο και έτσι οι αποστάσεις εκμηδενίζονται. Είσαι στο κέντρο και θες να πεταχτείς για παγωτό στην Κηφισιά ή για ψαράκι στον Πειραιά;  Εκεί που άλλη εποχή θα ήταν απόφαση με ορίζοντα τριμήνου, το καλοκαιράκι απλώς πας και το ευχαριστιέσαι.

Όπως και στο αγαπημένο σου μπαρ, δε θα αναγκαστείς να πιεις την μπίρα σου καβάλα στην πλάτη του διπλανού σου. Θα χαλαρώσεις σε μια αθηναϊκή αυλή, σε έναν πεζόδρομο, σε μια πλατεία, μαζί με τους φίλους σου όπως δεν έχει ποτέ άλλοτε την ευκαιρία να το κάνεις.

Και ποιος είπε ότι δεν μπορείς να πας για μπάνιο; Η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από οργανωμένες και μη παραλίες, ενώ την ίδια ώρα στα νησιά γίνεται μάχη για μια ξαπλώστρα που θα την πληρώσεις σαv δίκλινο δωμάτιο, για να μη μιλήσουμε για το ίδιο το δίκλινο δωμάτιο, που μπορεί να σου κοστίσει ένα νεφρό.

Τουρίστες από όλο τον κόσμο επιλέγουν την Αθήνα ως τον καλοκαιρινό προορισμό των διακοπών τους. Άδικο έχουν; Δες και εσύ την αγαπημένη σου πόλη με άλλο μάτι, ανακάλυψε ξανά εκείνο το ρετρό ταβερνάκι ή το θερινό σινεμά των παιδικών σου χρόνων. Πιες την αγαπημένη σου μπίρα, με άλλο μάτι. Πιο freestyler από ποτέ με την ΑΜΣΤΕΛ Free, με το μπουκάλι να ιδρώνει μαζί σου τις καλοκαιρινές νύχτες της Αθήνας. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.