Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΕΞΟΔΟΣ

Έρχονται 120 Black & White Christmas Parties σε όλη την χώρα από την Guinness

Εσύ θα λείπεις;

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραία εποχή του χρόνου. Οι πόλεις και τα σπίτια στολίζονται, παντού υπάρχουν λαμπιόνια και όλοι παίρνουμε και δίνουμε δώρα.

Στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου όμως, αξίζουν να γίνονται και τα καλύτερα πάρτυ. Γι’ αυτό ευτυχώς έχει φροντίσει η Guinness, η μπύρα που δε μοιάζει με καμία άλλη. Το μαύρο χρώμα της, ο βελούδινος, κρεμώδης αφρός και η απαλή ισορροπημένη γεύση της, είναι λίγα μόνα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να είναι η νούμερο 1 μαύρη μπύρα στον κόσμο.

Με μια ιστορία που ξεκινά από το 1759 και φτάνει μέχρι τις μέρες μας, η Guinness συνεχίζει να φέρνει τον κόσμο κοντά. Ο 27χρονος, τότε, Arthur Guinness έβαλε στο μάτι ένα μικρό παρατημένο ζυθοποιείο στη πόλη του Δουβλίνο, ένα μικρό γνωστό μέρος που λεγόταν St. James’s Gate. Πεπεισμένος πως είχε βρει το παρασκευαστήριο του, υπέγραψε ένα απίστευτα μεγάλο συμβόλαιο ενοικίασης για 9.000 χρόνια! Στόχος του Arthur Guinness ήταν να φτιάξει μια μπύρα που θα αποκτά καθημερινά νέους φίλους και το κατάφερε. Το 2019 οι Έλληνες φίλοι της θα παρτάρουν χριστουγεννιάτικα.

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Δεκεμβρίου λοιπόν, όλη η χώρα θα είναι ένα τεράστιο πάρτυ, αφού η ιρλανδική μπύρα διοργανώνει 120 Black & White Christmas Parties. Κάθε γωνιά και ένα πάρτυ. Κάθε γωνιά και κάποιος με μια Guinness στο χέρι. Κάθε γωνιά και δυνατή μουσική. Κάθε γωνιά και χορός.

Αν δεν θες να λείπεις από το καλύτερο πάρτυ των γιορτών, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην σελίδα της Guinness στο facebook και να βρεις το πιο κοντινό σε εσένα πάρτι. Πάρε τους κολλητούς σου ετοιμαστείτε να παρτάρετε μέχρι πρωίας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

Απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου Guinness, διεκδικείς ένα υπέροχο δώρο τεχνολογίας! Ένα συλλεκτικό ασύρματο ακουστικό, τεχνολογίας Bluetooth, συμβατό τόσο με smartphone όσο και με tablet, για να ακούτε τη μουσική σας αλλά και για να συνομιλείτε!

Black & White Christmas Parties: 13-14 Δεκεμβρίου
Facebook: Guinness
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.