Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaTV SHOWS

Stranger Things: «Η δεύτερη σεζόν θα είναι τόσο σκοτεινή που θα κάνει το Demogorgon να μοιάζει χαριτωμένο»

Ο Shawn Levy, ένας εκ των παραγωγών της σειράς, υπόσχεται ότι η νέα σεζόν θα είναι πιο σκοτεινή και φιλόδοξη. Το ραντεβού δίνεται για τις 31/10, την ημέρα του Halloween.

https://youtu.be/1bTVR6x4h_I

Οι fans του Stranger Things πήραν μια γεύση, στο τρέιλερ της 2ης σεζόν, από το τρομακτικότερο και μεγαλύτερο τέρας που θα επισκεφτεί την πόλη του Hawkins στις 31 Οκτωβρίου.

Shawn Levy

Αν κανείς αμφέβαλλε για τον τόνο της δεύτερης σεζόν, ο καναδός σκηνοθέτης κι executive παραγωγός της σειράς, Shawn Levy, το επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής του στο Hollywood Reporter μέσω Facebook. Δήλωσε ότι «είναι σίγουρα πιο σκοτεινή» κι ότι ελπίζει «να είναι όλοι σύμφωνοι με αυτό». Συνεχίζοντας, είπε ότι «οι απειλές στους χαρακτήρες μας είναι μεγαλύτερες, σκοτεινότερες και τρομακτικότερες, οπότε αν σε κάποιον φάνηκε τρομακτική η πρώτη σεζόν, φέτος θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να τρομάξει περισσότερο.

Ο Levy προειδοποίησε ότι μερικοί fans μπορεί να απογοητευτούν από κάποιες επιλογές που θα γίνουν στη 2η σεζόν, αλλά είναι βέβαιος ότι «θα τις αποδεχτούν επειδή ταιριάζουν στην ιστορία που θέλουν να πουν οι αδερφοί Duffer». Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην Barb που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι είναι και θα παραμείνει νεκρή. «Έχουν έρθει πολλοί διάσημοι και με έχουν ρωτήσει αν ζει η Barb. Τους απαντώ όχι, είδες ότι βγήκε από το στόμα της ένα γλοιώδες πλάσμα, δεν ξέρω πως μπορεί να επιστρέψει κάποιος από αυτό».


Αναφέρθηκε επίσης στο «ταπεινό» ξεκίνημα της σειράς, με τη μικρή ομάδα συνεργατών και το χαμηλό μπάτζετ, τότε που ούτε καν είχαν φανταστεί την εκτόξευση που ακολούθησε με την απήχησή της στο κοινό και τα βραβεία. Αποτέλεσμα βέβαια της επιτυχίας είναι η μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων που είχαν στη δεύτερη σεζόν, η οποία «θα είναι πολύ πιο φιλόδοξη κινηματογραφικά, αλλά κι από θέμα μπάτζετ, θα μπορούμε να κάνουμε πράγματα που θα ήταν αδύνατα στην πρώτη σεζόν». Υποσχέθηκε επίσης ότι η σειρά «δεν θα χάσει το δρόμο της, όπως συμβαίνει σε αρκετές παραγωγές όταν το μπάτζετ ξεφεύγει και θες να μεταφέρεις στην οθόνη όλες σου τις ιδέες» και ότι «θα παραμείνει μια σειρά με ψυχή όπου οι χαρακτήρες θα έρχονται πρώτοι και μετά θα ακολουθούν η περιπέτεια και οι 80s αναφορές».

Η δεύτερη σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix στις 31 Οκτωβρίου, την πολύ ταιριαστή μέρα του Halloween. Όπως είχαμε μάθει από το Entertainment Weekly, θα βρεθούμε ένα χρόνο μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, όπου τα αγόρια έχουν ντυθεί Ghostbusters για το Halloween, με τον Will (Noah Schnapp) να βλέπει εικόνες από το Upside Down χωρίς να ξέρει αν είναι αληθινές.

Στο μεταξύ, η μητέρα του, η Joyce (Winona Ryder) προσπαθεί να δώσει μια σταθερότητα στη ζωή του Will, ενώ βγαίνει με έναν πρώην συμμαθητή της (Sean Austin). Ο Hopper (David Harbour) προσπαθεί να κρατήσει μυστικά τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν για να προστατεύσει την Joyce και τα παιδιά, ενώ θα διερευνηθεί και το παρελθόν της Eleven (Millie Bobby Brown).

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για την επιστροφή του νοσταλγικού κόσμου του Stranger Things.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.